Vanha Porvoontie 238, Vantaa

Vanha Porvoontie 238

Keskeinen sijainti

 • Tämä käytännöllinen tila tarjoaa ihanteellisen ratkaisun säilytystarpeisiisi sijaiten strategisesti Lahdenväylän ja Kehä III:n risteysalueella.

Hero Content Image

Varasto vuokrattavana

 • Vuokrattavissa 888 m² lämmittämätön ulkovarasto ensimmäisestä kerroksesta. Ota yhteyttä ja kysy kohteesta lisää.

Hero Content Image

  Vanha Porvoontie 238

  Tervetuloa tutustumaan tarjoamaamme vuokrattavaan lämmittämättömään ulkovarastoon Vantaan Hakkilassa!

  Hakkila on vilkas ja kehittyvä alue, joka tarjoaa hyvät kulkuyhteydet niin Vantaan sisällä kuin pääkaupunkiseudullekin. Lahdenväylä ja Kehä III ovat keskeisiä valtaväyliä, jotka mahdollistavat nopean ja sujuvan liikkumisen eri suuntiin.

  Juha Rantonen

  Juha Rantonen

  +358 50 597 9414

  juha.rantonen@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Vanhan Porvoontien tilavaihtoehdoista

  Onko Vanhan Porvoontien sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.