Ainutlaatuinen varainhoitopalvelu

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Asiakassuhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydin. Toimimme yhteistyössä paikallisten kiinteistövälittäjien kanssa.

Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteydet tärkeisiin päätöksentekijöihin.

Toimistot

Trevianin toimisto- ja Business Park-kohteiden johtamisen tavoitteena on kiinteistön arvonnousun varmistaminen ja vuokralaistyytyväisyys.

Ammattimainen tiimimme kehittää kiinteistökohteita aktiivisesti yhdessä kiinteistösijoittajien ja vuokralaisten kanssa.

Keskitymme auttamaan asiakkaita löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Elisa Loitto

Elisa Loitto

+358 50 390 1581

elisa.loitto@trevian.fi

Kauppakeskusjohtaminen ja muu vähittäiskauppa

Trevian on johtava kotimainen kauppakeskusten ja vähittäiskaupan kiinteistöjenvarainhoitaja Suomessa. Hoitamissamme kohteissa optimoimme vuokralaiskokoonpanon suurimpien ketjutoimijoiden ja paikallisten yrittäjien välillä. Työskentelemme aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme sekä paikallisten toimijoiden kanssa parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi.

Valtakunnallisen toimintamme ansiosta meillä on laaja verkosto, jonka avulla saamme kiinnitettyä luotettavia vuokralaisia jokaiseen kiinteistöön, mikä tukee alueen kysyntää ja siten nostaa sen arvoa.

Jussi Raitaniemi

Jussi Raitaniemi

+358 50 343 8275

jussi.raitaniemi@trevian.fi

Asuntoliiketoiminta

Trevian tarjoaa räätälöityjä asuntoliiketoiminnan sijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.

Palveluihimme kuuluu myös asuntoportfolioiden managerointi, jossa johdamme ja kehitämme portfoliota business planin mukaisesti.

Kim Särs

Kim Särs

+358 40 501 9981

kim.sars@trevian.fi

Kiinteistökehittäminen

Trevianilla on vahva kokemus kiinteistöjen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Tiimillämme on pitkä historia kaikkien toimialojen ja kaikentyyppisen kiinteistövarallisuuden johtamisesta ja kehittämisestä. Vahvuutemme on löytää optimaalinen käyttö jokaiselle kiinteistölle sijaintipaikasta riippumatta.

Trevian tekee kehitysprojekteja aina kaavakehityshankkeista uudiskohteiden rakennuttamiseen sekä kokonaisvaltaisiin face lift- ja peruskorjausprojekteihin.

Kim Särs

Kim Särs

+358 40 501 9981

kim.sars@trevian.fi