Kiinteistöjen myyntineuvonanto

Kiinteistöjen myyntineuvonanto on yksi keskeisimmistä palveluistamme. Neuvomme asiakkaitamme sekä osto- että myyntitransaktioissa.

Pyrimme kontaktoimaan laajaa asiakaskuntaamme markkinoilla olevista potentiaalisista transaktiokohteista, jos koemme että ne sopivat asiakkaidemme sijoitusstrategiaan ja -kriteereihin. Vuosittainen transaktiovolyymimme on yli 200 miljoonaa euroa.

Exit-suunnitelma

Yhdessä IM-asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa kehitämme exit-suunnitelman, joka kattaa useita eri osa-alueita. Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaillemme paras mahdollinen arvo hyödyntäen laajaa sijoittajaverkostoamme.

Exit-suunnitelman osa-alueisiin kuuluvat muun muassa vuokraus, kiinteistöjen peruskorjaus, uusien vuokralaispalveluiden ja palveluntuottajien kehittäminen sekä markkinointikampanjat. Haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan kokonaisvaltaisen ja tehokkaan exit-suunnitelman, joka vastaa juuri heidän tarpeitaan ja tavoitteitaan.

Markkinointi

Markkinointitiimimme tukee varainhoitoa, IM-tiimiä ja vuokrausta liiketoimintasuunnitelman mukaisesti. Varainhoidon ja vuokrauksen markkinointiin kuuluvat muun muassa markkinointi- ja brändistrategian kehittäminen sekä kohteiden markkinointisuunnitelmien luominen ja uudelleenbrändäys.

Haastavien kohteiden varainhoito

Yhdessä kiinteistövarainhoitajiemme ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa toteutamme exit-suunnitelman, joka sisältää tarvittavat toimenpiteet kohteen myyntiä varten.

Nämä toimenpiteet voivat sisältää investointiprojektien toteuttamisen, alihankkijoiden valinnan ja valvonnan, muiden palveluntarjoajien hallinnoinnin sekä vapaiden tilojen vuokrauksen ja markkinoinnin. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme valmistelemaan kohde myyntiä varten ja toteuttamaan suunnitellut toimenpiteet ammattitaidolla.

Due Dilingence & Dokumentaatio

Toteutamme vuosittain useita kiinteistökauppoja, joissa tuemme sijoittaja-asiakkaitamme myös Due Dilingence-prosessissa ja sen dokumentoinnissa.

Järjestämme asiakkaillemme kaupallisia DD-kartoituksia ja -raportteja. DD-prosessin aikana toimimme myös neuvonantajana sijoittaja-asiakkaamme ja kolmansien osapuolten välillä, tarjoamalla esim. teknisen puolen DD-prosessin asiantuntijatukea.

Transaktiot

Vuosittainen transaktiovolyymimme on yli 200 miljoonaa euroa. Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa neuvonantoa sekä osto- että myyntitransaktioissa.

Pitkän kokemuksen ansiosta hyödynnämme asiantuntijoidemme näkemystä mahdollisista transaktiokohteista, kun arvioimme niiden sopivuutta asiakkaan sijoitusstrategioihin ja -kriteereihin. Hankinnan, varainhoidon sekä promootio- ja exit-kustannukset määritellään jo ostohetkellä.

Ota yhteyttä

Image

Kim Särs


Asuinkiinteistöt

+358 40 501 9981

kim.sars@trevian.fi

Image

Kasper Joukama


Transaction Manager

+358 40 076 4547

kasper.joukama@trevian.fi

Image

Ville Aikala


Senior Analyst

+358 44 971 8710

ville.aikala@trevian.fi

Image

Laura Lyytinen


Analyst

+358 50 525 5877

laura.lyytinen@trevian.fi

Image

Petra Seppälä


Analyst

+358 45 322 4414

petra.seppala@trevian.fi