Kiinteistöjen ostoneuvonanto

Kiinteistöjen ostoneuvonanto on yksi keskeisimmistä palveluistamme. Neuvomme asiakkaitamme sekä osto- että myyntitransaktioissa.

Pyrimme kontaktoimaan laajaa asiakaskuntaamme markkinoilla olevista potentiaalisista transaktiokohteista, jos koemme että ne sopivat asiakkaidemme sijoitusstrategiaan ja -kriteereihin. Vuosittainen transaktiovolyymimme on yli 200 miljoonaa euroa.

Analyysi

Proaktiivinen otteemme takaa palveluidemme tehokkuuden. Teemme hinnoittelun, riskianalyysin ja tuottolaskelmat kohdekohtaisesti mahdollisille sijoituskohteille.

Luomme kiinteistöille liiketoimintasuunnitelmat yhdessä sijoittajan ja varainhoitajiemme kanssa. Teemme taustatutkimusta mahdollisten sijoituskohteiden osalta voidaksemme suositella kiinteistöjä, jotka vastaavat parhaiten asiakkaidemme sijoitusstrategioita. Osana päivittäistä liiketoimintasuunnitelman toteuttamista analysoimme ja arvioimme markkinoita ja odotettavissa olevia muutoksia.

Pääoman hankinta ja rahoitus

Viimeisen viiden vuoden aikana olemme järjestelleet kauppoja yli 1 miljardilla. Tarvittaessa avustamme asiakkaitamme tarvittavan pääoman hankinnassa ja rahoitusjärjestelyissä, erityisesti paikallisten rahoitustoimijoiden kanssa.

Tekninen analyysi

Ennen kiinteistön ostoa kokeneet ja arvostetut teknisen palvelun ammattilaisemme tuottavat perusteellisen teknisen analyysin kyseisestä kiinteistöstä. He ovat läsnä ja tukena ostoprosessin alusta asti.

Tämäntyyppinen tekninen analyysi on merkittävä panostus kannattavaan investointiprojektiin.

Due Diligence & Dokumentaatio

Toteutamme vuosittain useita kiinteistökauppoja, joissa tuemme sijoittaja-asiakkaitamme myös Due Diligence -prosessissa ja sen dokumentoinnissa.

Järjestämme asiakkaillemme kaupallisia DD-kartoituksia ja -raportteja. DD-prosessin aikana toimimme myös neuvonantajana sijoittaja-asiakkaamme ja kolmansien osapuolten välillä, tarjoamalla esim. teknisen puolen DD-prosessin asiantuntijatukea.

JV & Ky -rakenteet

Rakennamme tapauskohtaisesti yhteistyössä sijoittaja-asiakkaidemme kanssa sopivia omistusmalleja, esimerkiksi JV-malleja, Ky-rakenteita ja rahastoja.

Transaktiot

Vuosittainen transaktiovolyymimme on yli 200 miljoonaa euroa. Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa neuvonantoa sekä osto- että myyntitransaktioissa.

Pitkän kokemuksen ansiosta hyödynnämme asiantuntijoidemme näkemystä mahdollisista transaktiokohteista, kun arvioimme niiden sopivuutta asiakkaan sijoitusstrategioihin ja -kriteereihin. Hankinnan, varainhoidon sekä promootio- ja exit-kustannukset määritellään jo ostohetkellä.

Sijoitusstrategia

Muiden palveluidemme ohella autamme asiakkaitamme luomaan uusia sijoitusstrategioita portfolioiden strategiseen kasvattamiseen ja mukauttamiseen.

Ota yhteyttä

Image

Kim Särs


Asuinkiinteistöt

+358 40 501 9981

kim.sars@trevian.fi

Image

Kasper Joukama


Transaction Manager

+358 40 076 4547

kasper.joukama@trevian.fi

Image

Ville Aikala


Senior Analyst

+358 44 971 8710

ville.aikala@trevian.fi

Image

Laura Lyytinen


Analyst

+358 50 525 5877

laura.lyytinen@trevian.fi

Image

Petra Seppälä


Analyst

+358 45 322 4414

petra.seppala@trevian.fi