Yrityksemme

Trevian on maan johtava kiinteistösijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Hallinnoimme yli 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuutta 200 miljoonan euron vuotuisella transaktiovolyymilla.

Olemme erikoistuneet toimistotiloihin, vähittäiskauppaan ja asuinkiinteistöihin. Kuuden aluetoimistomme voimin tarjoamme ylivoimaista paikallistuntemusta kaikkialle Suomeen.

TIEDÄMME, MITEN KIINTEISTÖ SAADAAN TUOTTAVAKSI JA MITEN VOIMME VAIKUTTAA SEN ARVOON

Tarjoamme kansainvälisille ja kotimaisille kumppaneillemme täydellisen, yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvan ja koko projektin elinkaaren kattavan kiinteistövarainhoidon palveluvalikon. Tilavuokrauksen ammattilaisena kohtelemme jokaista hallinnoimaamme kiinteistöä kuin omaamme ja asetamme vuokralaisen toiveineen aina keskipisteeseen, varmistaaksemme kaikkien osapuolten tyytyväisyyden ja taloudellisen hyödyn.

Kiinteistövarainhoidon lisäksi tarjoamme monipuolisia räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluja aina sopivan kohteen etsimisestä due diligence -prosessiin ja kaupan syntymiseen saakka.

Riippumattomana, avainhenkilöiden omistamana yrityksenä olemme ketterä ja nopea liikkeissämme; valmiina omaksumaan uusia innovaatioita ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia aina, kun se tuottaa arvoa kumppaneillemme. Olemme aidosti tuloshakuisia ja kumppanimme voivat luottaa meidän olevan sinnikkäitä, kekseliäitä ja rohkeita etsiessämme arvonnousua tuottavia ratkaisuja.

VISIO, MISSIO JA STRATEGIA

VISIOMME
Trevian on Pohjoismaiden arvostetuin kiinteistöalan kumppani.

MISSIOMME
Trevian yhdistää parhaat kiinteistöt, yritykset, palvelut ja ihmiset tukien ympäristön ja yhteiskunnan kestävää kehitystä.

TREVIANIN STRATEGIAN RAKENNUSAINEET
Paras työyhteisö ja parhaat ihmiset
Kestävä arvonnousu
Koko arvoketjun hallinta
Kannattava kasvu
Luotettu Trevian-brändi

ARVOMME

YHDESSÄ TEKEMINEN
Trevian syntyi perustajajäsentensä yhteisestä unelmasta: työpaikasta, jossa olisi mukava työskennellä, samanarvoisesti, ilman hierarkiaa ja turhaa pönötystä, jokaista arvostaen, toisista välittäen. Yhdessä olemme enemmän.

ROHKEUS
Kuinka voisimme toimia niin, että ylitämme asiakkaidemme odotukset? Se edellyttää rohkeutta ja ennakkoluulotonta päätöksentekoa. Se edellyttää myös uteliaisuutta: Miten ratkaisemme asioita uudella tavalla? Rohkeus vaatii vapautta, vapaus edellyttää vastuunottoa ja -antoa sekä luottamusta.

VASTUULLISUUS
Toimintamme on kaikin puolin läpinäkyvää ja eettisesti kestävää. Otamme huomioon myös ympäristön, niin omassa työssämme kuin hallinnoimissamme kiinteistöissä.

KYKY KUUNNELLA ASIAKASTA
Sijoittajat ja vuokralaiset ovat asiakkaitamme. Jotta voimme tuottaa arvoa, meidän täytyy kyetä ymmärtämään heidän liiketoimintaansa, tiedostamaan heidän tarpeensa ja odotuksensa sekä ylittämään ne. Reagoimme ja joustamme, kun sitä tarvitaan.

RIIPPUMATTOMUUS
Asiakkaan parhaan edun mukaiset päätökset edellyttävät riippumatonta toimintaa, jossa me olemme heidän edunvalvojiaan. Emme kenenkään muun.

VASTUULLISUUS

Toimintamme on kaikin puolin läpinäkyvää ja eettisesti kestävää. Otamme huomioon myös ympäristön, niin omassa työssämme kuin hallinnoimissamme kiinteistöissä. Olemme sitoutuneet moniin eri järjestöihin toteuttamaan vastuullista toimintaamme.

Jäsenyyksimme kuuluu mm. WWF Green Office, PRI, Green Office Council Finland, Kauppakamari, INREV (Investors in Non-Listed Real Estate Vehicles) ja NCSC (Nordic Council of Shopping Centers).

TÖIHIN TREVIANILLE

Sitoutunut, osaava ja motivoitunut henkilöstö on suurin voimavaramme. Trevianin liiketoiminnan laatu ja onnistumiset ovat tulosta henkilöstön monipuolisista ja yksilöllisistä vahvuuksista. Arvomme ja missiomme näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita työntekijöitä, jotka tuovat parhaan osaamisensa ja ammattitaitonsa rooliin upeassa tiimissämme. Etsimme muutakin kuin teknistä kyvykkyyttä: etsimme työntekijää, joka jakaa arvomme ja toimii saumattomasti osana tiimiämme, sekä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Jos kiinnostuit – tuo karismasi, tietämyksesi ja yksilölliset taitosi näytille ja liity tiimiimme. Lähetä avoin hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

 

AVOIMET PAIKAT:

AVOIN HAKU