Kutomotie 2, Helsinki

Move – Pitäjänmäen helmi

Vehreä sijainti keskeisellä paikalla

 • Move toimistokampus sijaitsee Pitäjänmäen ja Talin risteyksessä, vehreän urheilupuiston vieressä. Pitäjänmäen kasvava ympäristö tuo tulevina vuosina tuhansia uusia työpaikkoja, asuntoja ja paljon monipuolisia palveluita. Keskeinen sijainti takaa loistavat kulkuyhteydet niin julkisilla kuin autoilla kulkeville. Tammikuussa 2024 liikennöitävä Raide-Jokeri-raitiovaunulinjan pysäkki sekä useiden bussilinjojen pysäkit sijaitsevat kiinteistön edessä. Myös Valimon juna-asemalle on vain 9 minuutin kävelymatka.

Hero Content Image

Modernit ja valoisat toimistotilat

 • Kuudessa kerroksessa sijaitsevat modernit ja valoisat toimistotilat ovat helposti muunneltavissa yrityksen tilatarpeiden mukaan. Moven omat tilasuunnittelijat auttavat vuokralaisia toimivimman tilasuunnitelman teossa. Materiaalit, valaistus ja keittiö-lounge ovat myös vuokralaisen valittavissa tilamuutosoppaan mukaisesti. Toimitiloissa on huonekohtaiset lämpötilan ja valaistuksen säätömahdollisuudet.

Hero Content Image

Hyvinvointi keskiössä

 • Movessa liikunta ja hyvinvointi ovat keskeisessä asemassa. Työntekijöiden kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtii kiinteistössä sijaitseva Elixia Pitäjänmäki. Tästä Elixian isosta toimipisteestä löytyy niin modernit kuntosalilaitteet kuin monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Talin urheilukeskus ja vehreä urheilupuisto ovat myös Moven vieressä.

Hero Content Image

Kaiken kattavat palvelut

 • Movesta löytyy kaikki tarvittava. Kattava aulapalvelu palvelee talon vuokralaisia ja vieraita. Vuokralaisten käytössä on myös varattavissa olevat erikokoiset neuvottelutilat. Moven katutasossa palvelee nopeaan nälkään Subwayn toimipiste. Moven uusi, terveellinen ja monipuolinen ravintola avautuu marraskuussa 2023.

Hero Content Image

Uudistuva Move

 • Teemme Movesta entistä paremman. Move uudistuu kesän ja syksyn 2023 aikana. Uudistuva ja näyttävä kiinteistön sisäänkäynti sekä aulatila tulevat piristämään toimistotalon yleisilmettä. Myös kuntoilu- ja ravintolapalveluita kehitetään entistä paremmiksi. Sähköautoille tullaan lisäämään latausasemia sekä pyörille suojaisia säilytyspaikkoja. Pyöräilijöille on tulossa uudet suihkutilat.

Hero Content Image

Monipuolinen ja terveellinen ravintola

 • Moveen avautuu marraskuussa 2023 uusi ravintola Pause. Ravintolatilat modernisoidaan viihtyisäksi palvelutilaksi ja Movelaisten olohuoneeksi. Uuden ravintolan ansiosta Moven ruokapalveluista tulee entistä kokonaisvaltaisemmat: tarjolla on terveellisiä ja monipuolisia lounasvaihtoehtoja, runsas aamiaistarjoama sekä Cafe- ja take away -pisteet, jotka palvelevat Movelaisia ympäri vuorokauden. Lisäksi kokoustarjoilut uudistuvat ja ne voi helposti tilata etukäteen.

Hero Content Image

  Move

  Move on vuonna 2009 valmistunut Pitäjänmäessä sijaitseva moderni toimistokohde. Move sijaitsee Pitäjänmäentien ja Kutomotien risteyksessä, osoitteessa Kutomotie 2, Helsinki. Kuusikerroksinen toimistotalo tarjoaa erikokoisille yrityksille valoisia ja muuntojoustavia toimistotiloja. Tämän päivän moderni talotekniikka on huomioitu kaikissa tiloissa. Tiloja muokataan asiakkaan toiveiden mukaan vastaten juuri vuokralaisen tilatarpeita. Yhdessä kerroksessa vapaita toimitiloja on 250m– 1250m2.

  Moveen kulkeminen ei olisi voitu tehdä helpommaksi. Tammikuussa 2024 liikennöivä Raide-Jokerin pysäkki, viereinen juna-asema sekä useat bussilinjat vievät ja tuovat Moveen. Autoilijoita palvelee suuri lämmin parkkihalli sekä vierailijoille on kattavasti ulkopaikkoja.

  Tervetuloa tutustumaan Moveen!

  Outi Kymäläinen

  Outi Kymäläinen

  +358 40 031 1149

  outi.kymalainen@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Moven tilavaihtoehdoista

  Onko Moven sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.