Hyllillänkatu 15, Tampere

Hyllilänkatu 15

Käytännölliset hallitilat Itä-Tampereelta

 • Hyllilänkatu 15 soveltuu erinomaisesti tuotannolliseen toimintaan sekä varastointiin. Kohde sijaitsee Vehmaisten teollisuusalueella Tampereen kehätien läheisyydessä.

Hero Content Image

Toimivaa tuotanto-/varastotilaa

 • Vuokrattavissa on noin 3600 m² varasto-/tuotantotilaa, jossa vapaa korkeus on 4,5 metriä ja lattiakantavuus 1,5t/m². Tiloissa on kaksi lastauslaituria kahdella nosto-ovella sekä yksi maan tasalla oleva nosto-ovi. Piha-aluetta on tarvittaessa mahdollista laajentaa 2000 m² verran.

Hero Content Image

Toimisto- ja sosiaalitilat

 • Rakennuksen kerroksista 1-2 on vuokrattavissa siistikuntoista toimisto- ja sosiaalitilaa yhteensä noin 500 m².

Hero Content Image

  Hyllilänkatu 15

  Tervetuloa tutustumaan vapaisiin hallitiloihin Vehmaisissa! Annamme mielellämme lisätietoja kohteesta.

  Image

  Jenita Kokkoniemi

  +358 44 527 0870

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Hyllilänkadun tilavaihtoehdoista

  Onko Hyllilänkadun sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.