Hankasuontie 11 B, Helsinki

Hankasuontie 11 B

Vilkas sijainti

 • Vihdintien varrella sijaitseva kiinteistömme on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Lisäksi lähellä sijaitsevat Kehä I ja Kehä III tarjoavat sujuvat yhteydet muihin pääkaupunkiseudun alueisiin ja valtateille.

Hero Content Image

Runsaasti tilaa

 • Tilaa löytyy yksittäisistä varastoista aina suureen logistiikkatila- sekä toimistotilakokonaisuuteen. Kokoluokka 518 - 4667 m².

Hero Content Image

  Hankasuontie 11 B

  Tervetuloa tutustumaan logistiikkakiinteistöömme Helsingin Konalassa! Sijaintimme Vihdintien varrella tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet niin Kehä I:lle kuin Kehä III:llekin. Tämä tekee kiinteistöstämme ihanteellisen valinnan yrityksille, jotka arvostavat logistista tehokkuutta ja helppoa saavutettavuutta.

  Juha Rantonen

  Juha Rantonen

  +358 50 597 9414

  juha.rantonen@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Hankasuontien tilavaihtoehdoista

  Onko Hankasuontien sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.