Äyrikuja 3, Vantaa

Airbase Aviapolis

Keskeinen ja näkyvä sijainti

 • Kiinteistö sijaitsee Äyrikujan ja Lentoasemantien risteyskohdassa, aivan Vantaan sydämessä. Tämä alue on täynnä elinvoimaa. Lentoaseman välitön läheisyys tekee tästä kiinteistöstä erityisen houkuttelevan, ja alue on tunnettu vilkkaasta varastokiinteistöjen keskittymästä. Kehä III valtatien helppo saavutettavuus Äyrikujalta tekee logistiikasta vaivatonta, vain 400 metrin matkan päässä.

Hero Content Image

Kookas varastotila toimisto- ja sosiaalitiloilla

 • Kokonaispinta-ala on 9135 m², josta varastotilaa on 8068 m² runsailla lastaustaskuilla ja toimisto- ja sosiaalitilaa löytyy 1067 m².

Hero Content Image

  Airbase Aviapolis

  Varastokiinteistö sijaitsee erittäin näkyvällä paikalla Vantaalla, Äyrikujan ja Lentoasemantien risteyskohdassa. Kiinteistön lähialueisiin lukeutuu niin asuin-, toimisto-, varasto- kuin hotellikiinteistöjä.

  Lentoaseman välittömässä läheisyydessä oleva keskittymä on suosittu etenkin varastokiinteistöjen keskuudessa. Äyrikujalta Kehä III valtatielle on vain 400 metrin matka.

  • Rakennusvuosi: 1974 & 1978
  • Vuokrattava ala: 9135 m²
  • Tilojen koko ja korkeus:
   • 2385 m² korkeus 6,4 m
   • 3340 m² korkeus 7,6 m
   • 2343 m² korkeus 6,4 m
  Erkka Enomaa

  Erkka Enomaa

  +358 50 514 8102

  erkka.enomaa@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Airbase Aviapoliksen tilavaihtoehdoista

  Onko kiinteistö Airbase Aviapoliksen sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.