Äyrikuja 3, Vantaa

Airbase Aviapolis

Keskeinen ja näkyvä sijainti

 • Airbase sijaitsee lentokentän ja Kehä III:n risteysalueella, toimitilakeskittymässä, jossa yhdistyy kaikki tarvittava yrityksesi logistiikan ja liiketoimintasi kannalta. Lentoaseman välitön läheisyys tekee tästä kiinteistöstä erityisen houkuttelevan ja kiinteistön näkyvyys arvostetulla alueella on vertaansa vailla. Lisäksi Kehä III:n ja sen kautta myös runkoverkkojen saavutettavuus kaikkialle Suomeen tai Eurooppaan on vain kivenheiton päässä - Airbase tarjoaa kaiken, mitä voit logistiikkatiloiltasi toivoa!

Hero Content Image

Korkea varastotila toimisto- ja sosiaalitiloilla

 • Kokonaispinta-ala on 9135 m², josta varastotilaa on 8068 m² runsailla lastaustaskuilla ja toimisto- ja sosiaalitilaa löytyy 1067 m². Kohde on jaettavissa 2-3 käyttäjälle.

Hero Content Image

  Airbase Aviapolis

  Varastokiinteistö sijaitsee erittäin näkyvällä ja arvostetulla paikalla Vantaalla, Äyrikujan ja Lentoasemantien risteyskohdassa. Kiinteistön lähialueisiin lukeutuu niin asuin-, toimisto-, varasto- kuin hotellikiinteistöjä.

  Äyrikujalta Kehä III valtatielle on vain 400 metrin matka.

  • Vuokrattava ala: 9135 m²
  • Tilojen koko ja korkeus:
   • 2385 m² korkeus 6,4 m
   • 3340 m² korkeus 7,6 m
   • 2343 m² korkeus 6,4 m
  Juha Rantonen

  Juha Rantonen

  +358 50 597 9414

  juha.rantonen@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Airbase Aviapoliksen tilavaihtoehdoista

  Onko kiinteistö Airbase Aviapoliksen sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.