Helsinki

Erottaja2

Poikkeuksellinen sijainti Helsingin keskustassa

 • Erottaja2 sijaitsee Helsingin näkyvimmällä paraatipaikalla ja keskellä kaupungin parhaita palveluja, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, hotelleja, kahviloita ja kulkuyhteyksiä – aivan Design District Helsingin sydämessä.

Hero Content Image

Näyttävät ja modernit tilat vanhaa vaalien

 • Kerroksissa 2-6 on korkealuokkaisia toimistotiloja, joiden tilaratkaisuissa on panostettu erityisesti käyttäjälähtöisyyteen. Talossa on erilaisia ja eri kokoisia tiloja, jotka mahdollistavat sekä tiiviin ryhmätyöskentelyn että keskittymistä vaativan työn rauhallisessa ympäristössä. Katutason ravintolat palvelevat talossa työskenteleviä sekä rikastuttavat Helsingin sydämen ravintolatarjontaa.

Hero Content Image

Arvorakennus täynnä tarinoita

 • Erottaja2:ssa yhdistyvät upealla tavalla kiehtova historia sekä moderni työelämä. Historiallisen jugendpalatsin vanhin osa on rakennettu jo vuonna 1891. Rakennuksen ovet aukeavat uudelleen yleisölle 2021 vuoden aikana.

Hero Content Image

  Erottaja2

  Erottaja2 sijaitsee Helsingin keskustassa Erottajankatu 2:ssa. Uudistettu rakennus tarjoaa moderneja toimisto- ja liiketiloja vanhaa kunnioittaen.

  Kuusikerroksisessa arvotalossa on yhteensä 5 700 m2 toimistotilaa sekä upeita tiloja ravintoloille katutasossa. Näyttävissä toimistotiloissa on panostettu käyttäjälähtöisyyteen ja tilat taipuvatkin moneen käyttöön. Moderni talotekniikka luo edellytykset sille, että etätyötä tekevät saadaan sujuvasti mukaan kaikkeen työskentelyyn.

  Helena Kangas

  Helena Kangas

  +358 40 071 7698

  helena.kangas@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Erottaja2:n tilavaihtoehdoista

  Onko Erottaja2:n sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.