Erottajankatu 2, Helsinki

Erottaja2

Aivan Helsingin sydämessä

 • Erottaja2 sijaitsee Helsingin näkyvimmällä paraatipaikalla ja keskellä kaupungin parhaita palveluja, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, hotelleja, kahviloita ja kulkuyhteyksiä – aivan Design District Helsingin sydämessä. Keskustasta löytyvät ravintoloiden parhaimmisto ja kaikki mahdolliset hotellit. Harrasteet ja shoppailut. Viihteet ja vakavuudet. Torit ja puistot. Lähelle on lyhyt matka.

Hero Content Image

Hurmaavia ja huolettomia toimitiloja

 • Kerroksissa 2-6 on korkealuokkaisia toimistotiloja, joiden tilaratkaisuissa on panostettu erityisesti käyttäjälähtöisyyteen. Katutasossa on laadukkaita liike- ja toimistokäyttöön soveltuvia tiloja. Talossa on erilaisia ja eri kokoisia tiloja, jotka mahdollistavat sekä tiiviin ryhmätyöskentelyn että keskittymistä vaativan työn rauhallisessa ympäristössä. Katutason ravintolat palvelevat talossa työskenteleviä sekä rikastuttavat Helsingin sydämen ravintolatarjontaa.

Hero Content Image

Saapumisen helppous

 • Julkisten kulkuneuvojen käyttäjillä on varaa valita: viereiset ratikkapysäkit, rautatieasema, metroasemat ja linja-autoterminaali palvelevat monipuolisemmin kuin missään. Oma pyöräparkki sähköpyörien latauspisteineen mahdollistavat työmatkaliikkujille parhaan mahdollisen startin päivään. Vieressä tilava Aimo Park Iso-Erottaja parkkihalli.

Hero Content Image

Saisiko olla jugendia vai kenties uusrenessanssia?

 • Täysin nykyaikaistettu 130-vuotias kaunotar muodostuu kahdesta osasta: tyylikäs jugend-puoli tarjoaa upeat näkymät Diana-puistoon ja runsaampi uusrenessanssi-puoli eläväiselle Erottajalle. Tämän päivän tekniikka, korkeat huoneet, upeat porraskäytävät ja kauniit yksityiskohdat tekevät tästä houkuttelevan kohteen niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin.

Hero Content Image

  Erottaja2

  Erottaja2 sijaitsee Helsingin keskustassa Erottajankatu 2:ssa. Uudistettu rakennus tarjoaa moderneja toimisto- ja liiketiloja vanhaa kunnioittaen.

  Kuusikerroksisessa uniikissa talossa on yhteensä 5 700 m2 toimistotilaa sekä upeita tiloja katutasossa liike- ja toimistokäyttöön. Näyttävissä toimistotiloissa on panostettu käyttäjälähtöisyyteen ja tilat taipuvatkin moneen käyttöön. Moderni talotekniikka luo edellytykset sille, että etätyötä tekevät saadaan sujuvasti mukaan kaikkeen työskentelyyn.

  Vaikuttava historia, huolellinen peruskorjaus sekä monimuotoiset toimitilat tekevät tästä tyylikkään kohteen. Upea kokonaisuus muodostuu tänä päivänä kahdesta rakennustyylistä – jugend, sekä uusrenessanssi, jotka muodostavat yhdessä upean kortteliosan eloisan sisäpihan kanssa.

  Vastuullisesti peruskorjattu ja entisöity vanha rakennus on ekologinen ratkaisu vastuulliselle toimijalle. Erottaja2:lle on myönnetty BREEAM Excellent –ympäristösertifikaatti. BREEAM-ympäristösertifikaatissa huomioidaan kiinteistön ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen vastuu.

  Helena Kangas

  Helena Kangas

  +358 40 071 7698

  helena.kangas@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Erottaja2:n tilavaihtoehdoista

  Onko Erottaja2:n sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.