10.07.2023 

/ Jaa

Uusi ravintola avattu Erottaja2:ssa – Bridge tarjoaa herkullisia ja autenttisia kaukasialaisia makuja

Trevianin hallinnoiman Erottaja2:n ravintolatarjonta on saanut keväällä uuden lisäyksen, kun kaukasialaisiin makuihin erikoistunut ravintola Bridge avasi ovensa yleisölle. Bridge kuuluu georgialaiseen ruokaan erikoistuneeseen Rioni-ravintolaketjuun, jolla on jo ravintoloita Helsingin keskustassa Kasarmikadulla, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Erottaja2:ssa Bridge jatkaa ylpeänä samaa autenttista ja rehellistä ruokakulttuuria, jolla sen aiemmat ravintolat ovat hurmanneet asiakkaitaan, nyt kuitenkin kaukasialaisella twistillä. 

Bridge tuo pääosin toimistokäytössä olevaan Erottaja2:een eloa ja ripauksen kulttuuria Kaukasian maista. Ravintola sijaitsee talon Uudenmaankadun puolella katutasossa ja täydentää talon jo olemassa olevaa ravintolatarjontaa, johon kuuluu myös katutasossa sijaitseva cocktail- ja terassiklubi Babylon Club & Garden. Erottaja2:n katutason liiketiloja vuokrataan pääasiassa ravintola- tai showroom-käyttöön. 

”Olemme hyvin innoissamme uuden ravintolan avautumisesta Erottaja2:ssa. Laadukas ravintola toimii kiinteistön sydämenä, luoden myönteisen kuvan koko rakennuksesta ja vaikuttaen suoraan vuokralaisten tyytyväisyyteen. Ravintola Bridge on hieno lisä kiinteistön ja kaupungin ravintolatarjontaan. Haluamme luoda Erottaja2:sta monipuolisen palvelukokonaisuuden, joka houkuttelee vuokralaisia saapumaan töihin ja tarjoaa heille jotain, mikä ei ole mahdollista etätyöskennellessä”, kertoo Erottaja2:n Asset Manager Joni Rajaniemi Trevianista.

Lisätietoja:

Image

Joni Rajaniemi

+358 50 505 7504

joni.rajaniemi@trevian.fi

Image

Joni Rajaniemi

+358 50 505 7504

joni.rajaniemi@trevian.fi