18.01.2024 

/ Jaa

Trevianin Move houkuttelee yrityksiä taas Pitäjänmäkeen

Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva Move-toimistokiinteistö on toteuttanut kokonaisvaltaisen tilauudistuksen sekä vahvistanut palveluitaan merkittävien muutostöiden kautta ja onnistunut houkuttelemaan yrityksiä takaisin haasteelliselle toimistoalueelle. Moven kehittämisestä ja vuokrauksesta vastaa Trevian Asset Management. Trevian aloitti kiinteistön hallinnoinnin ja kehittämisen kesällä 2022. Kiinteistön aktiivinen kehitys, lukuisat uudistukset ja alueen parantuneet liikenneyhteydet olleet Moven kasvun avaintekijöitä. Hyvinvointia tukevia palveluita vahvistavat erityisesti pitkäaikaiset yhteistyösopimukset Compass Groupin ravintolapalveluiden ja liikuntakeskustoimija Elixian kanssa.

Move on Helsingin Pitäjänmäen Talissa, Pitäjänmäentien ja uuden pikaraitiolinjan 15 varrella sijaitseva kuuden kerroksen ja kahden siiven nykyaikainen toimistokiinteistö. Vuoden 2023 aikana Move on käynyt läpi palvelujen ja tilojen kokonaisvaltaisen uudistus- ja modernisointityön, joiden ansiosta Pitäjänmäen erityisen haastavalla alueella sijaitseva toimistokiinteistö on herännyt henkiin aikana, jolloin etätyö on edelleen suosittua. 

Moven uudistunut ja moderni aula
Moven uudistunut aula toivottaa tervetulleeksi jokaiseen työpäivään.

– Vaikka etätyön yleistyminen on vaikuttanut toimistojen käyttöasteeseen, kaikkein halutuimpiin kohteisiin kohdistuu aina kysyntää. Pitäjänmäki on ollut pitkään haastavien kaupunginosien joukossa toimistokiinteistöjen käytön osalta. Moven osalta käyttöaste on saatu vahvaan nousuun: Muutos perustuu sitoutumiseemme kiinteistön kehittämiseen. Uudistuminen on tärkeää, sillä työympäristön viihtyisyys, toiminnallisuus ja edustavuus sekä ravintola- ja hyvinvointipalvelujen monipuolisuus, jotka vastaavat tämän päivän toimistotyöntekijän vaatimuksia, ovat yhä keskeisempiä erottavia laatutekijöitä niin toimistotilaa etsiville yrityksille kuin kiinteistösijoittajille. Move on moderni ja vetovoimainen vaihtoehto niille, jotka etsivät laadukkaita toimitiloja vastuullisuus- ja hyvinvointinäkökohdat huomioiden, kertoo Trevianin Asset Manager Outi Kymäläinen.

Syksyllä 2023 Moven yleisiä tiloja uudistettiin perusteellisesti, ja samalla talon ensimmäiseen kerrokseen avattiin ravintola Pause. Uudistusten kautta Move tarjoaa entistä houkuttelevamman työympäristön niin nykyisille kuin tuleville käyttäjille. Moven kehittämistyön tavoitteena on ollut palvelukokonaisuuden kehittäminen, toiminnallisuuden parantaminen sekä toimitilojen laadukkaan ja joustavan muuntamisen konseptin luominen. Uudistukset auttavat myös asiakasyhtiöitä houkuttelemaan työntekijöitä toimistolle.

Ravintola Pausen laaja buffetpoyta
Ravintola Pausen buffet-pöytä tarjoaa terveellisiä ja monipuolisia lounaita arkisin.

Moven sijainnikseen valinneita toimijoita ovat esimerkiksi Elixia, Subway, Ravintola Pause, Suomen Punainen Risti, 9Lives, CIL Suomi ja Aino Health Management. Uusia Moveen siirtyneitä yhtiöitä ovat Uudenmaan Mestari-Rakentajat, Flatpay, Worker Etelä-Suomi, Eurolaite ja Compass Group Finland. Yrityksistä Compass Group Finland toimii Movessa myös palveluntuottajana. Yritys avasi uusimman konseptinsa mukaisen ravintolan kiinteistöön marraskuun alussa. Myös hyvinvointipalvelut vahvistuvat Movessa sijaitsevan laajan ja suositun Elixian kuntosalin uudistuessa kesällä 2024. Elixia ja Move ovat sitoutuneet pitkäaikaiseen tiiviiseen yhteistyöhön, jossa keskeistä on Moven muiden yritysten työntekijöiden hyvinvoinnin tukeminen.

Compass Groupin operoima ravintola Pause palvelee Movelaisia, lähialueen yritysten työntekijöitä ja asukkaita toimistoaikoina. Tämän päivän vaatimusten mukaisesti ravintola palvelee käyttäjiä laajasti myös lounasajan ulkopuolella, terveellisyys ja vastuullisuusarvot edellä. Päivä alkaa aamiaisella ja maukkaita kahvilatuotteita on tarjolla iltaan asti. Palvelu jatkuu aukioloaikojen ulkopuolellakin välipalavalikoimalla ja vaihtoehtoja löytyy myös kotiin viemiseksi.

– Olemme iloisia, että saamme olla mukana luomassa Move-toimistokiinteistöön kodinomaista, viihtyisää kohtaamispaikkaa. Vastuullisuus ja hyvinvointi ovat tärkeimmät kulmakivet toiminnassamme, kertoo Anna-Liisa Ojala, asiakkuuspäällikkö Compass Groupilta.

Lisätietoja:

Outi Kymäläinen
Asset Manager
Trevian Asset Management
0400 311 149
outi.kymalainen@trevian.fi

Move on Trevian Asset Managementin hallinnoima moderni toimistokiinteistö Helsingin Pitäjänmäessä, jonka omistaa sveitsiläinen pääomasijoitusyhtiö Partners Group. Trevian on vastannut kiinteistön kokonaisvaltaisesta hallinnoinnista, kehittämisestä ja vuokraamisesta syksystä 2022 lähtien. Move tarjoaa muunneltavia toimistotiloja palveluineen sekä hyvinvointia tukevia liikuntapalveluja vuokralaisyritysten henkilöstölle. Moven tilat ovat kuudessa kerroksessa kahdessa siivessä, maan alla on vielä kolme kerrosta lisää. Kaikkiaan rakennuksessa on 10 000 m2 vuokrattavaa tilaa. Movesta ovat löytäneet osoitteen mm. seuraavat menestyvät yritykset: Elixia, Subway, Ravintola Pause, Compass Group, Suomen Punainen Risti, 9Lives, CIL Suomi, Uudenmaan Mestari-rakentajat, Aino Health Management, Worker Etelä-Suomi, Flatpay ja Eurolaite. www.movepitajanmaki.fi

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama kaupallisiin kiinteistöihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö. Tarjoamme täyden palvelun varainhoitoa ja strukturoituja sijoituspalveluita sijoituksen koko elinkaaren ajalle. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi