25.10.2023 

/ Jaa

Uudistunut Move tarjoaa joustavia tiloja ja monipuolisia palveluita, jotka houkuttelevat myös etätyöntekijöitä

Uudistunut Move houkuttelee eri alan toimijoita modernilla designilla, monipuolistuvalla ravintolatarjonnalla sekä hyvinvointia ja vastuullisuutta korostavilla valinnoilla.

Helsingin Pitäjänmäen Talissa, juuri uusitun Pitäjänmäentien varrella ja Raide-Jokerin pysäkin vieressä sijaitsee kuuden kerroksen ja kahden siiven nykyaikainen toimistokiinteistö. Keskeisen ja näkyvän sijaintinsa sekä monien uudistusten ansiosta Move on herättänyt kiinnostusta ja saanut monia uusia vuokralaisia. Moven kehittämisestä ja vuokrauksesta vastaa Trevian Asset Management.

Movessa toteutetaan laaja kokonaisuudistus alkaen aina brändi-ilmeen modernisoinnista. Viimeisimpänä uudistettu moderni ja valoisa aula hurmaa heti taloon astuessaan. Aula huokuu luonnonmukaisuutta ja vastuullisuutta. Lisäksi Moven muut palvelut kokevat laajamittaisen, tämän päivän asiakkaan vaatimuksin vastaavat muutokset.

Toimistoympäristö, joka inspiroi ja palvelee käyttäjäänsä

Toimistokiinteistöjen on tarjottava nykyään enemmän kuin pelkkiä työtiloja. Tilojen tulee olla houkuttelevia ja tuoda käyttäjilleen lisäarvoa, jotta työntekijä tulevat toimistolle etätöiden sijaan. Movessa onkin otettu huomioon nykypäivän toimistotyöntekijän tarpeet. Move on vastannut näihin tarpeisiin uudistamalla kokonaisvaltaisesti brändinsä, modernisoimalla aulan sekä yleiset tilat ja avaamalla uuden ravintolan laajalla konseptilla.

”Move on nyt moderni ja houkutteleva toimistoympäristö, joka tarjoaa enemmän kuin pelkkää työntekoa. Uudistukset ovat houkutelleet uusia vuokralaisia nopeasti, ja olemme nähneet kasvavaa kiinnostusta Moven tiloja kohtaan. Erityisesti uudistuvat yleiset tilat, hyvin julkisilla liikennevälineillä saavutettava sijainti sekä pian avautuva uusi ravintolakonsepti ovat lisänneet kiinnostusta, ja meillä on vielä muutamia tiloja vapaana”, kertoo Moven Asset Manager Outi Kymäläinen.

Laadukkaat ja joustavat tilat tämän päivän tarpeisiin

Movessa on valoisia, laadukkaita ja muuntojoustavia tiloja, joissa on nykyaikainen talotekniikka sekä energiaa säästävät valaistusratkaisut. Tilat räätälöidään aina käyttäjien tarpeisiin sopiviksi, ja vuokralaiset voivat luoda unelmiensa toimiston Moven tilasuunnittelijoiden avustuksella. Valittavana on joustavia tiloja, jotka vaihtelevat 250 neliömetristä aina 1300 neliömetriin asti.

”Tilamme ovat paitsi laadukkaita, ovat niissä myös käytetyt materiaalit vastuullisia ja kestäviä. Vuokralainen saa veloituksetta myös käyttää Moven tila- ja sisustussuunnittelijoita suunnittelemaan juuri heidän tarpeisiinsa vaativan toimiston”, korostaa Outi Kymäläinen.

Move toimistokampuksen mallitila
Havainnekuva Moven toimistotiloista.

Erinomainen sijainti Raide-Jokerin varrella – saavutettavuus joka suunnasta

Moven sijainti Pitäjänmäen Talin alueella on entistä houkuttelevampi, kun Raide-Jokerin pikaraitiotielinja aloittaa liikennöinnin. Pikaraitiolinja lisää kiinteistön erinomaista saavutettavuutta entisestään. Autoilijat ja sähköautoilijat on otettu huomioon suurella lämpimällä parkkihallilla, sähköautojen latauspaikoilla ja ulkoparkkipaikoilla, jotka ovat sekä vieraille että vuokralaisille. Työmatkapyörälijät ja juoksijat ovat otettu myös huomioon: pyöräparkki, suihku- ja pukuhuonetilat laajennetaan ja uudistetaan ensi keväänä Moven jatkuvien uudistusten yhteydessä.

”Raide-Jokeri pikaraitiotievaunu tuo meille entistä paremman saavutettavuuden joka suunnasta. Liikenneyhteydet lentokentälle, Helsingin keskustaan ja koko pääkaupunkiseudulle ovat nyt nopeat ja vaivattomat”, lisää Kymäläinen.

Move toimistokampus dronekuva Pitajanmaki
Moveen saapuminen on tehty helpoksi kulkuvälineestä riippumatta.

Monipuoliset palvelut vastuullisuus ja houkuttelevuus huomioiden

Move tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka tekevät työympäristöstä erottuvan: laadukas kuntosali, kattavat aulapalvelut, kaksi ravintolaa, varattavat neuvottelutilat, catering-palvelut ja monet muut palvelut ovat vuokralaisten saatavilla.

Compass Groupin operoima marraskuun alussa avautuva ravintola Pause, palvelee vuokralaisia ja alueen asukkaita ympäri vuorokauden. Ravintolauudistus oli osa Moven kokonaisvaltaista uudistusta. Ravintolatilat modernisoitiin viihtyisäksi palvelutilaksi ja Movelaisten olohuoneeksi. Ruokapalvelut ovat laajentuneet tarjoamaan terveellisiä ja monipuolisia vaihtoehtoja, jotka huomioivat vastuullisuus- ja hyvinvointiarvot. Pause tarjoaa monipuolisesti terveellisiä lounas-, välipala-, ja aamiaisvaihtoehtoja pitkin päivää. Suunnitelmissa on rakentaa talon sisäpihalle viihtyisä ulkoterassi seuraavaksi terassikaudeksi.

”Move on nyt moderni ja vetovoimainen vaihtoehto yrityksille, jotka etsivät laadukkaita toimitiloja vastuullisuus- ja hyvinvointinäkökohdat huomioiden. Kiinteistö tarjoaa erinomaisen saavutettavuuden, laadukkaat tilat ja monipuoliset palvelut, jotka tekevät siitä erottuvan vaihtoehdon Helsingin toimistomarkkinoilla. Tilaa on vielä muutamalle uudelle asukkaalle”, summaa Outi Kymäläinen.

Moven uudesta ravintolasta havainnekuva
Havainnekuva Moven uudesta Pause-ravintolasta.

Move on raikas ja moderni toimistorakennus Helsingin Pitäjänmäessä, yksi alueen uusimmista, ja se tarjoaa joustavasti muunneltavia toimistotiloja palveluineen sekä hyvinvointia tukevia liikuntapalveluja vuokralaisyritysten henkilöstölle. Moven tilat ovat kuudessa kerroksessa kahdessa siivessä, maan alla on vielä kolme kerrosta lisää. Kaikkiaan rakennuksessa on 10 000 m2 vuokrattavaa tilaa. Movesta ovat löytäneet uuden osoitteen mm. seuraavat menestyvät yritykset: Elixia, Subway, Ravintola Pause, Compass Group, Suomen Punainen Risti, 9Lives, CIL Suomi, Uudenmaan Mestari-rakentajat, Aino Health Management, Pihma, InfraFour, Flatpay ja Eurolaite. www.movepitajanmaki.fi

Katso tästä Moven vapaat tilat.

Trevianilta Moven tiloja vuokraa:

Outi Kymäläinen

Outi Kymäläinen

+358 40 031 1149

outi.kymalainen@trevian.fi

Outi Kymäläinen

Outi Kymäläinen

+358 40 031 1149

outi.kymalainen@trevian.fi