18.11.2020 

/ Jaa

Rakli: Kiinteistöalan vuosiseminaarissa julkistettiin 10 uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

Kymmenen uutta kiinteistöalan asiantuntijaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen Kiinteistöalan vuosiseminaarissa 12.11.2020. Sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta.

Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa, seurattava toimintaympäristön kehittymistä sekä osattava ennakoida siinä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Lisäksi kiinteistöjohtaja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Vuonna 2020 sertifikaatin saivat:

Susanna Sairanen, Granlund Consulting

Marko Härkönen, Senaatti-kiinteistöt

Joni Lappalainen, Lassila & Tikanoja

Mika Kukkonen, YIT Suomi

Petri SormunenSkanska

Eero Kokkonen, LähiTapiola

Virpi Ekholm, Tampereen kaupunki

Harri Rehula, VP Facilities

Vesa Klemettilä, Trevian Asset Management

Petri Halonen, ISS Palvelut

Sertifiointi on takuu osaamisesta

Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on väline monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamiseen. Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa kaksikymmentä vuotta sitten, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut yli 250 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.