fbpx
Erottaja2

Paikallinen

kiinteistövarainhoidon & kiinteistösijoittamisen kumppani

Trevian on avainhenkilöidensä omistama riippumaton kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö. Keskitymme toiminnassamme pääasiassa kotimaisiin kaupallisiin kiinteistöihin.

Palvelumme

Meistä

Trevian on Suomen johtava kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö

Tarjoamme täyden palvelun varainhoitoa ja strukturoituja sijoituspalveluita sijoituksen koko elinkaaren ajalle. Tuotamme myös aktiivista kiinteistöportfolioiden varainhoitoa ja kehityspalveluita. Palvelumme on suunnattu niin kotimaisille kuin ulkomaisille asiakkaille.

Hallinnoimme n. 1 miljardin euron kiinteistövarallisuutta, ja transaktiovolyymimme on n. 200 miljoonaa euroa. Menestyksekkään työmme kautta olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomen johtavana kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiönä.

Perustamisvuodestamme 2012 alkaen olemme kasvaneet nopeasti. Tällä hetkellä työllistämme 50 kiinteistöalan ammattilaista ympäri Suomen toimistoissamme Helsingissä, Espoossa, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Mikkelissä, Lappeenrannassa ja Rovaniemellä.

Yhtiökumppanimme omaavat syvän ymmärryksen kiinteistörahasto- ja kiinteistövarainhoidosta – alalta kertynyt kokemus kattaa yhteensä yli 100 työvuotta.

Meillä on vahva näyttö toiminnasta paikallisena varainhoitokumppanina ulkomaisille sijoitusyhtiöille.

Lisää Trevianista

Asiakkaitamme

Referenssit

Jyrki Karjalainen

Kiinteistöjohtaja, HOK-Elanto

HOK-Elanto on tehnyt pitkäaikaista ja menestyksekästä yhteistyötä Trevianin hoitamien rahastojen kanssa. Arvostamme ammattimaista omistajaa, joka ymmärtää meidän liiketoimintamme erityispiirteitä ja osaa proaktiivisesti kehittää uusia mahdollisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä molemmille osapuolille.