fbpx
Erottaja2

Paikallinen kiinteistösijoittamisen, varainhoidon ja vuokralaisten kumppani

Paikallinen

kiinteistövarainhoidon & kiinteistösijoittamisen & vuokralaisten kumppani

Trevian on Suomen johtava kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Suhtaudumme kiinteistöjen arvoon intohimoisesti ja haluamme olla alallamme arvostetuin kumppani. Tarjoamme myös monipuolisesti vuokrattavia ja myytäviä tiloja ympäri Suomen – asiakassuhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydin.

Palvelumme

Meistä

Trevian on Suomen johtava kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö

Trevian on avainhenkilöidensä omistama riippumaton kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö. Keskitymme toiminnassamme pääasiassa kotimaisiin kaupallisiin kiinteistöihin.

Tarjoamme täyden palvelun varainhoitoa ja strukturoituja sijoituspalveluita sijoituksen koko elinkaaren ajalle. Tuotamme myös aktiivista kiinteistöportfolioiden varainhoitoa ja kehityspalveluita. Palvelumme on suunnattu niin kotimaisille kuin ulkomaisille asiakkaille.

Hallinnoimme n. 1 miljardin euron kiinteistövarallisuutta, ja transaktiovolyymimme on n. 200 miljoonaa euroa. Menestyksekkään työmme kautta olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomen johtavana kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiönä.

Perustamisvuodestamme 2012 alkaen olemme kasvaneet vauhdilla. Tällä hetkellä työllistämme 50 kiinteistöalan ammattilaista ympäri Suomen toimistoissamme Helsingissä, Espoossa, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Mikkelissä, Lappeenrannassa ja Rovaniemellä.

Yhtiökumppanimme omaavat syvän ymmärryksen kiinteistörahasto- ja kiinteistövarainhoidosta – alalta kertynyt kokemus kattaa yhteensä yli 100 työvuotta.

Meillä on vahva näyttö toiminnasta paikallisena varainhoitokumppanina ulkomaisille sijoitusyhtiöille.

Lisää Trevianista
Erottaja2 banneri

Asiakkaitamme

Referenssit

Gaëlle Cassini

Director, France

En ole koskaan aikaisemmin nähnyt näin innovatiivista ja relevanttia markkinointia kuin Trevianin kohteilla.

Referenssit

Jyrki Karjalainen

Kiinteistöjohtaja, HOK-Elanto

HOK-Elanto on tehnyt pitkäaikaista ja menestyksekästä yhteistyötä Trevianin hoitamien rahastojen kanssa. Arvostamme ammattimaista omistajaa, joka ymmärtää meidän liiketoimintamme erityispiirteitä ja osaa proaktiivisesti kehittää uusia mahdollisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä molemmille osapuolille.