29.03.2022 

/ Jaa

Janne Toikka luotsaamaan Tullintoria ja vahvistamaan Trevianin Tampereen seudun paikalliskehitystä

Janne Toikka on nimitetty 5.4.2022 alkaen Trevian Asset Management Oy:n asset manageriksi vastaamaan Trevianin hallinnoimien Tampereen Tullintorin ja Jyväskylän Kolmikulman kohteista. Rekrytoinnilla Trevian haluaa myös vahvistaa Tampereen tiimiä tulevia paikallishankkeita ja kehitysprojekteja ajatellen.

Toikka on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta, eMBA sekä laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Hänellä on pitkä kokemus päivittäistavarakaupasta K- ja S-ryhmästä eri puolilta Suomea, ja viimeisimmässä tehtävässään hän on toiminut Kiinteistömaailman kiinteistönvälittäjänä Tampereella. Kokemuksensa myötä hän kasvattaa Trevianin Tampereen tiimin erittäin vahvaa osaamista erityisesti käyttäjäpuolen tarpeiden huomioimisesta.

Toikalla on runsaasti kokemusta päivittäistavarakaupasta mm. K-ryhmästä.

Toikan tulevan työtehtävän pääpaino on Tampereen Tullintorin kaupunkikeskuksessa. Tullintorilla on juuri saatu loppusuoralle laaja investointiprojekti, jonka valmistumista juhlistetaan avajaisin huhtikuun lopulla. Tullintorin osalta Toikka tulee luotsaamaan sen elinkaarensa seuraavaan vaiheeseen.

– Tullintori on uusiutunut ja muuttunut kauppakeskuksesta palvelevaksi kaupunkikeskukseksi. Kolmikulman osalta tarkoitus on alkaa tutkia kaupallisia kehitysmahdollisuuksia tulevien vuosien aikana toteutettavaksi. Niin toimistotyö kuin vähittäiskauppa elävät murrosvaihetta: Näin ollen liiketilojen muuntojoustavuus sekä palvelutarjonnan, viihtyisyyden ja toiminnallisuuden tasapainottaminen ovat avainasemassa kaikkien kaupunkikeskusten kehityskaarissa, Toikka kertoo.

– Tampere on kasvava talousalue ja mielenkiintoinen kaupunki myös kiinteistökehityksen näkökulmasta. Kaupungistuminen ja palvelutarpeiden muuttuminen haastavat kehitysajattelun rajaamiseen vain yksittäisten kiinteistöjen tasolle – on hallittava kokonaisuuksia vuorovaikutuksessa lähiympäristön ja -yhteisön kanssa. Käyttäjäkokemukseen, paikallisuuteen ja yhteisöllisyyteen panostaminen ovat meillä keskeisiä lähtökohtia projektien toteuttamiselle niin Tampereella kuin kautta Suomen, kertoo Trevianin liiketoimintajohtaja Jussi Raitaniemi.

Yhteystiedot:

Janne Toikka
Asset Manager
Trevian Asset Management Oy
janne.toikka@trevian.fi
050 5870 050