Puistokatu 2, Jyväskylä

Kolmikulma

Toimitilaa Jyväskylän ytimessä

 • Toimitilat sijaitsevat näkyvällä paikalla Aren aukiolla. Alueella on hyvät kulkuyhteydet jalan ja julkisilla. Myös oma autoilu onnistuu, kiitos suuren parkkihallin.

Hero Content Image

Monipuoliset liikkeet ja palvelut

 • Täältä löydät laadukkaan ravintolatarjonnan sekä kaupungin parhaimmat toimistot.

Hero Content Image

  Jyväskylän Kolmikulma

  Kolmikulma sijaitsee näkyvällä paikalla Jyväskylän ydinkeskustassa. Kävelykadun päässä Aren aukiolla viisikerroksinen kiinteistö tarjoaa monipuolisia palveluita ja liikkeitä.

  Loistavan sijaintinsa ansiosta Kolmikulmaan pääsee sujuvasti niin kävellen kuin julkisilla yhteyksillä. Kiinteistössä on myös iso parkkihalli autoileville.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Image

  Janne Toikka

  +358 50 587 0050

  janne.toikka@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Kolmikulman tilavaihtoehdoista

  Onko kauppakeskus Kolmikulman sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.