10.03.2021 

/ Jaa

Uusia nimityksiä Trevianissa

Trevian Asset Management Oy:ssa on tehty seuraavia nimityksiä vuoden 2021 aikana: Minna Jussila on nimitetty konsernin talousjohtajaksi, Merikukka Salmi on nimitetty Agore Kiinteistöjen markkinointijohtajaksi ja Tiia Huikuri on nimitetty Kauppakeskus Revontulen kauppakeskuspäälliköksi.  

Minna Jussila on nimitetty konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.3.2021 alkaen. Jussila siirtyi uuteen tehtävään Real Estate Adminstration johtajan paikalta. Jussila on ennen Trevianille siirtymistään vastannut kauppakeskusten ja kiinteistöjen taloushallinnosta ja raportoinnista Barings Real Estate Advisers LLP:n ja myöhemmin Hestian palveluksessa. Jussila on KTM Jyväskylän yliopistosta.

Minna Jussila

Merikukka Salmi on nimitetty Agore Kiinteistöjen markkinointijohtajaksi 1.1.2021 alkaen. Markkinoinnin johtamisen lisäksi Salmi toimii myös Kauppakeskus Tullintorin kauppakeskuspäällikkönä. Hänellä on aikaisempaa kokemusta liikekiinteistöjen manageerauksesta, kauppakeskusmarkkinoinnista sekä tapahtumista yrittäjänä. Hänen asiakkaitaan ovat olleet mm. Sponda, Sitex, Nordea ja K5 Kiinteistökehitys.

Merikukka_Salmi

Tiia Huikuri on nimitetty Kauppakeskus Revontulen kauppakeskuspäälliköksi 1.1.2021 alkaen. Huikuri on nimitetty johtamaan Agore Kiinteistöjen omistaman ja Trevian Asset Managementin manageroimaa Kauppakeskus Revontulta. Ennen nimitystään Huikuri on toiminut vuoden ajan varatoimisesti kauppakeskuspäällikkönä Revontulessa. Lisäksi hänellä on työhistoriaa kauppakeskuksessa jo vuodelta 2018 asti mm. markkinoinnin työtehtävien parissa. Koulutukseltaan Huikuri on liiketalouden tradenomi (BBA) Lapin Ammattikorkeakoulusta.

Tiia Huikuri