28.05.2019 

/ Jaa

Tullintori hylkää perinteisen kauppakeskuskonseptin

Tamperelainen Tullintori aikoo rikkoa perinteisen kauppakeskuskonseptin kaavaa erikoisliikkeillä sekä uudenlaisella ravintola- ja toimintakulttuurilla.  Mittavan kehityssuunnitelman ytimessä on vuorovaikutus, tamperelaiset arvot ja kaupunkikulttuuri. Tällä hetkellä käynnissä on vuokrausvaihe, jonka jälkeen tehdään investointipäätökset. Hankkeen arvioidaan valmistuvan vuonna 2021.

Kehityssuunnitelman taustalla ovat pääomistaja Agore Kiinteistöt sekä Tullintoria hallinnoiva Trevian Asset Management.

Liiketarjonta suunnitellaan palvelemaan laajasti alueen asukkaita, toimistokäyttäjiä sekä tapahtuma- ja kulttuurikävijöitä matkailijoita unohtamatta. Tullin alueen merkitys on vahvistumassa kaupunkikulttuurillisesti ja tulemme olemaan uuden kaupallisen keskustan sydämessä. Haluamme olla tässä kehityksessä aktiivisesti mukana. Emme siis tule olemaan isojen ketjujen perinteinen autoilijan perhemarket, vaan enemmän erikoistarjontaan panostava urbaani toimija, kertoo kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi.

Salmen mukaan Tampereen keskustassa on tilaa ja tarvetta toimijalle, joka panostaa enemmän erikoiskauppaan ja kokemuksellisuuteen kuin isommat kilpailijansa. Tullin alueen kehittyminen luo ainutlaatuiset puitteet uudistukselle.

Vaikka muutos on merkittävä, Tullintori aikoo palvella asiakkaitaan koko uudistuksen ajan. Suunnitelmissa on, että asiakkaat ja vuokralaiset olisivat aktiivisesti mukana koko prosessissa, joka on vielä harvinaista kauppakeskusmaailmassa. Lisäksi on tärkeää, että vuokralaisemme voivat jatkaa toimintaansa normaalisti koko hankkeen ajan, lisää Agore Kiinteistöistä vastaava liiketoimintajohtaja Erkka Enomaa.

Tullintorin kehityshanketta voi seurata Tullintorin nettisivuilta sekä live-kamerasta jo kesästä alkaen, Salmi vinkkaa.

 

Lisätietoja:

Merikukka Salmi
Kauppakeskuspäällikkö
Trevian Asset Management Oy
Puh. 040 181 2112
S-posti: merikukka.salmi@trevian.fi

Erkka Enomaa
Liiketoimintajohtaja
Trevian Asset Management Oy
Puh. 050 514 8102
S-posti: erkka.enomaa@trevian.fi