22.04.2016 

/ Jaa

Trevianin kasvu jatkuu uusilla rekrytoinneilla – Harri Rehnberg Investment Directoriksi

Trevian Asset Management Oy jatkaa vahvaa kasvuaan Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoilla.

Yhtiön hallinnoitavat kiinteistövarat ovat kasvaneet jo noin 850 miljoonaan euroon ja siksi vahvistamme jatkuvasti myös henkilöstöresurssejamme, toteaa Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervall.

Trevianin uudeksi Investment Directoriksi on nimetty Harri Rehnberg, joka aloittaa tehtävässään 16.5.2016. Harri on työskennellyt yli 18 vuotta Yhdysvalloissa investointipankkiirina mm. Carnegiella ja SEB:illä. Trevianiin Harri siirtyy New Yorkin Swedbankista, jossa hänen nykyinen asemansa on Head of Institutional Equity Sales US.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että Harri liittyy vahvistamaan Investment Management –tiimiämme. Hänen vahva osaamisensa, kokemuksensa ja verkostonsa globaaleilta kiinteistöpääomamarkkinoilta tukevat Trevianin kansainvälistymästrategiaa merkittävästi, Reima Södervall painottaa.

 

Muita kuluvan kevään aikana tapahtuneita nimityksiä Trevianissa

Trevianin Controller -tiimi sai lisävahvistusta, kun muun muassa Attendo Finlandissa aiemmin työskennellyt Henrik Heikkilä aloitti Controllerina huhtikuun alussa.

Elisa Loitto on nimitetty Asset Manageriksi 1.6.2016 alkaen. Trevianiin Elisa siirtyy
KJ-Kiinteistöjohto Oy:n palveluksesta.

Trevianin pidempiaikainen yhteistyökumppani Sami Juutinen on nimitetty Trevianin Investment Management -tiimiin 1.3.2016 asemapaikkanaan Tallinna.

Petteri Aula nimitettiin myyntineuvottelijaksi 15. helmikuuta 2016.

Uusien nimitysten jälkeen vuonna 2012 perustetussa Trevianissa työskentelee jo 26 kiinteistösijoitusalan ammattilaista.

 

Lisätietoja:

Reima Södervall, CEO, puh 050 362 7400, sähköposti: reima.sodervall@trevian.fi 

______________________________________________________________

Trevian Asset Management on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä noin 850 M€ kiinteistövarallisuus.