28.10.2016 

/ Jaa

Trevian vuokrasi uudet pääkonttoritilat Musti ja Mirrille Käpylästä

Musti ja Mirri -ketjun pääkonttori on muuttanut uusiin tiloihin Helsingin Käpylään syksyn aikana. Vuokrasopimus solmittiin keväällä, minkä jälkeen reilun tuhannen neliömetrin tila rakennettiin betonipinnoilta vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Käpylän juna-aseman kupeessa osoitteessa Mäkitorpantie 3 sijaitseva kiinteistö on Trevian Asset Management Oy:n hallinnoinnissa.

Samalla kiinteistön kehitysprojekti saatiin päätökseen. Sekä kaikki rakennuksen vuokrattavat tilat että talotekniikka uusittiin ja talo muuttui projektin myötä yhden käyttäjän talosta usean vuokralaisen kohteeksi. Musti ja Mirrin lisäksi talon toinen pääkäyttäjä on Omnitele Oy. Lisäksi talossa toimii ravintola Dylan Kottby ja Fitness24Seven -kuntosali sekä useita pienempiä toimistokäyttäjiä.

”Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, löysimme juuri sellaisen pääkonttorin kuin mitä etsimme. Erinomainen sijainti julkisen liikenteen ja pääkulkuväylien varrella takaa tyytyväisyyden tiloihin myös pitkällä aikavälillä. Yhteistyö Trevianin ja projektiorganisaation kanssa sujui mutkattomasti koko muutostyön ajan ja ennen kaikkea kunnianhimoinen aikataulu toteutui sovitusti”, kertoo Musti ja Mirrin kauppapaikkapäällikkö Ville Reunanen.

Myös vuokranantajan edustaja, Trevianin Tatu-Pekka Koivupuro, on innoissaan hankkeesta ja uudesta vuokralaisesta. ”Musti ja Mirri valittiin vuonna 2016 Suomen parhaimmaksi työpaikaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä, että he valitsivat uudeksi pääkonttorikseen meidän tilamme. Samalla saimme luontevasti Mäkitorpantie 3:n kehitysprojektin päätökseen, kun kaikki tilat ovat nyt vuokrattuja. Tilaprojekti oli mielenkiintoinen, mutta haastava. Heti ensimmäisistä tapaamisista alkaen oli selvää, että nyt tavoitellaan hienoa ja omaperäistä toimistoa. Tämä yhdistettynä tiukkaan aikatauluun teki projektista haastavan. Hyvä projektitiimi, vuokralaisen erittäin vahva osallistuminen ja ripeä urakoitsija mahdollistivat kuitenkin aikataulussa pysymisen ja näyttävän lopputuloksen.”

Sekä Trevian että Musti ja Mirri haluavat kiittää kaikkia projektiin osallistuneita tahoja. Erityiskiitoksen ansaitsevat projektinjohdosta vastanneet Ilkka Niska ja Timo Loman (Kontoret Konsult Oy) sekä tila- ja sisustussuunnittelusta vastanneet Krister Andersson (Medark Oy) ja Minna Aalto (Arkkitehtitoimisto Timo Viikari & Co Oy).

 

Lisätiedot:

Tatu-Pekka Koivupuro
Asset Manager
Trevian Asset Management Oy
+358 50 411 7844
tatu-pekka.koivupuro@trevian.fi
www.trevian.fi

Ville Reunanen
Kauppapaikkapäällikkö
Musti ja Mirri Oy
+358 50 4203957
ville.reunanen@mustijamirri.fi
www.mustijamirri.fi