14.08.2018 

/ Jaa

Trevian vuokrasi Porista tilat uuden ajan itsepalveluhotellille

Trevian Asset Management Oy on toteuttanut Porin ydinkeskustassa sijaitsevan kiinteistön vuokrauksen Place to Sleep Hotels -ketjua operoivalle Orya Invest Oy:lle. Place to Sleep Hotels on suomalainen yksityisomistuksessa oleva nopeasti kasvava hotelliketju, joka tuo kohtuuhintaisiin itsepalveluhotelleihin perustuvan konseptinsa nyt Poriin.

 

Place to Sleep -hotellille vuokratut tilat sijaitsevat Porin kävelykeskustan ytimessä osoitteessa Yrjönkatu 19. Kuparijulkisivustaan tunnettu rakennus on aiemmin palvellut muun muassa Nordean Satakunnan konttorina ja aloittaa nyt uuden elinkaaren vaiheen hotellina, jossa on 43 huonetta. Se avattiin pääosin heinäkuussa ja loppuosat valmistuvat elokuun aikana. Vuokralle tuleva itsepalveluhotelli perustuu myös pienemmille paikkakunnille soveltuvaan, kohtuuhintaisen majoittumisen pienhotellikonseptiin.

”Toisin kuin useimmat hotellioperaattorit jotka keskittyvät vain suurimpiin kaupunkeihin, me haluamme tarjota majoituspalveluja kaiken kokoisilla paikkakunnilla. Olemme kehittäneet mallin, jolla kapasiteetti ja kiinteät kustannukset voidaan suhteuttaa pienempäänkin kysyntään niin, että voimme kuitenkin operoida hotelleja kannattavasti myös pienemmillä paikkakunnilla”, toteaa Place to Sleep -hotelleja operoivan Orya Invest Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jan-Henrik Holmlund.

”Place to Sleep -konsepti on erittäin toimiva ja tehokas, sillä se perustuu vahvasti digitalisoituun käyttöympäristöön. Siksi se sopii myös pienempiin kaupunkeihin, joissa iso osa asiakkaista ei ole liikematkustajia. Rakennuksen sijainti sekä tekninen kunto soveltuivat myös niin erinomaisesti hotellin tarpeisiin. Toisaalta myös hyvin epävarma ja jo pitkään jatkunut heikko toimistotilojen kysyntä Porissa vaikuttivat päätöksentekoon”, kertoo vastaava johtaja Jussi Raitaniemi Trevianista. Raitaniemen mukaan rakennuksen kivijalassa kaupunkilaisia palvelee jo Yliopiston Apteekki ja lisäksi katutasossa on vielä vuokrattavana noin 200 neliön liiketila.

”Jokainen vähintään 10 000 asukkaan kunta tai kaupunki on meille potentiaalinen kohde, ja näitä on yksinomaan Suomessa n. 100 ja Euroopassa arviolta 10 000, joten kasvupotentiaali on merkittävä”, Orya Invest Oy:n Holmlund jatkaa.

___________________________________________________________________

 

Lisätietoja:
Jussi Raitaniemi, Business Director, Trevian Asset Management Oy
050 343 8275, jussi.raitaniemi@trevian.fi, www.trevian.fi

Lisätietoja:
Jan-Henrik Holmlund, toimitusjohtaja, Orya Invest Oy
040 564 2874, oryainvest@gmail.com, www.placetosleep.com

Place to Sleepin liikeidea on toteuttaa pienhotelleja erityisesti pienemmille paikkakunnille ja suurempien paikkakuntien kakkoslokaatioihin. Huoneiden ja sänkyjen laadussa ei tingitä ja huoneet ovat aina hyvin varusteltuja ja niistä löytyy aina mm. jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Place to Sleep -hotelleja on Porin lisäksi auki jo Raumalla, Loviisassa ja Hollolassa ja jo julkistetut tulevat hotellit aukeavat Limingalle ja Raisioon. Lisäksi neuvottelut ovat käynnissä yli 10 muulla paikkakunnalla. Ketjun tavoitteena on avata lähivuosina Suomessa kymmeniä hotelleja ympäri maata ja samaan aikaan myös kansainvälistyminen on keskeinen osa kasvusuunnitelmia.