14.05.2018 

/ Jaa

Trevian vahvistaa tiimiään 6 avainhenkilön palkkauksella

Trevian Asset Management Oy ja Trevian Rahastot AIFM Oy ovat vahvistaneet kasvuaan useilla rekrytoinnilla tänä keväänä.

Trevian Asset Management on reilussa viidessä vuodessa kasvanut muutaman hengen perustajaosakkaiden tiimistä 50 asiantuntijan Trevian-organisaatioksi. Yhtiön transaktiovolyymi on ollut keskimäärin 200 miljoonaa euroa vuodessa ja hallinnoitavan kiinteistövarallisuuden arvo lähestyy nyt miljardin euron rajaa.

”Olemme pystyneet kasvattamaan yhtiömme liikevaihtoa, samalla kun kannattavuutemme on säilynyt hyvänä. Olen iloinen myös kiinteistösijoitusalan yleisestä kasvusta, ammattimaistumisesta ja kansainvälistymisestä. Suomi on nyt yhä kiinnostavampi ulkomaisille sijoittajille”, toteaa Trevianin toimitusjohtaja, Reima Södervall.

Head of Controller Team Minna Jussila on ennen Trevianille siirtymistään vastannut kauppakeskusten ja kiinteistöjen taloushallinnosta ja raportoinnista Barings Real Estate Advisers LLP:n ja myöhemmin Hestian palveluksessa. Hän on KTM Jyväskylän yliopistosta.

HR-johtaja Tiina Kaakkolahti on työskennellyt erilaisissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä parikymmentä vuotta. Ennen Trevianille siirtymistään Tiina työskenteli mm. Dittmar & Indreniuksella vastaten HR-toiminnosta ja HR4 Solutions Oy:ssä, jossa hän toimi seniorikonsulttina ja asiakkuusjohtajana. Hän on OTK Turun yliopistosta.

Analyytikko Nea Vainio työskenteli ennen Treviania analyytikkona Cromwell Property Groupilla. Hän on valmistunut kiinteistötalouden diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta.

Trevianin hallinnoima kiinteistösijoitusyhtiö Agore Kiinteistöt osti 30.4.2018 kaksi uutta kauppakiinteistöä, Kauppakeskus Gallerian Lappeenrannasta ja Kauppakeskus Revontulen Rovaniemeltä.

Sari Mustapää siirtyy Trevianille Hestian palveluksesta jatkaen edelleen Lappeenrannan Gallerian kauppakeskuspäällikkönä. Hänellä on yli 10 vuoden työkokemus kauppakeskusjohtamisesta eri organisaatioissa. Sari on KTM Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Hanne Martimo on työskennellyt viitisen vuotta Revontulen kauppakeskuspäällikkönä Hestian palveluksessa ja jatkaa nyt tehtävässään Trevianilla. Hannella on lähes vuosikymmenen kokemus mainosalalta ja lisäksi tiedottajana ja toimittajana. Hanne on koulutukseltaan filosofian maisteri.

Trevian Rahastot AIFM Oy on myös vahvistanut tiimiään. Salkunhoitaja Amalia Pöyry siirtyi Trevian Rahaston palvelukseen Logicor Oy:sta, jossa hän työskenteli reilun vuoden analyytikkona. Amalian vastuulla oli portfolion sisäinen ja ulkoinen raportointi sekä pohjoismaisen salkun mallintaminen. Tätä ennen Amalia työskenteli muutaman vuoden Trevianilla. Amalia on diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta.

”Trevian pitää kilpailuetunaan kuutta maakuntatoimistoaan Oulussa, Kuopiossa, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Rovaniemellä ja Tampereella. Niiden avulla pystymme kattamaan koko Suomen. Useat kansainväliset sijoittajat tuntuvatkin harkitsevan kohteiden hankkimista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. ” painottaa Södervall.

Lisätietoja:
Reima Södervall, CEO, puh 050 362 7400, sähköposti: reima.sodervall@trevian.fi

 

Trevian Asset Management Oy on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä lähes miljardin euron kiinteistövarallisuus.

Trevian Rahastot AIFM Oy on perustettu vuonna 2017 ja yhtiölle myönnettiin AIFM-direktiivin mukainen toimilupa 27.6.2017. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvan kassavirran ja kehityspotentiaalin tarjoaviin kohteisiin.