30.08.2018 

/ Jaa

Trevian toteutti strategisesti tärkeän kiinteistökaupan Kouvolassa

Trevian Asset Management Oy on myynyt Kouvolan Tommolankadulla sijaitsevan liikekiinteistön Sislin Oy:lle. 28.8. allekirjoitettu kauppa on osa yhtiön Retail I – rahaston strategiseen optimointiin tähtäävistä myyntitoimista. Myydystä kiinteistöstä pyritään luomaan jälleen vireä paikallinen kauppapaikka palvelemaan Kouvolan talousalueen asukkaita ja elinkeinoelämää.

Pitkään myynnissä ollut n. 12 000m2 laajuinen liikekiinteistö oli osa Trevian Retail I – rahastoa, jossa on tämän jälkeen kokonaisuudessaan jäljellä n. 30 kiinteistöä. Trevian jatkaa Trevian Retail I – rahaston kohteiden yksittäismyyntejä salkun rakenteen selkeyttämiseksi edelleen.

Kouvolan Tommolankadun Citymarketin entisen liikekiinteistön onnistunut myyntiprosessi on tärkeä etappi Trevian Retail I – rahaston jatkotavoitteiden kannalta, sillä rahaston portfoliota optimoidaan lähikuukausien aikana myös muiden kohteiden osalta rahaston strategian mukaiseksi kokonaisuudeksi. ”Pitkään markkinoilla olleen kohteen myynti osoittaa kykymme onnistua myös kaikista haastavimmissa myyntiprosesseissa. Trevianille tärkeää on myös se, että paikallinen elinkeinoelämä pysyy virkeänä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ja kiinteistön uusi omistaja pääsee jatkamaan liiketoimintansa kehittämistä paikallisesti”, kertoo liiketoimintajohtaja Jussi Raitaniemi Trevianista.

Liikekiinteistön ostanut kiinteistöliiketoimintaa harjoittava Sislin Oy on RTV-Yhtymä Oy:n sisaryhtiö. ”Kaupassa on aina kaksi osapuolta, myyjä ja ostaja – pääsimme lopputulokseen, johon voimme molemmat olla tyytyväisiä. Siirrämme Kouvolan RTV:n toiminnan uuteen kiinteistöön ja lisäksi pyrimme saamaan sinne paljon muita toimijoita. Tarkoituksemme on rakentaa Kouvolaan uusi vireä ja monipuolinen kauppapaikka. Uskomme tämän projektin onnistumiseen on luja”, toteaa RTV-Yhtymä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markus Lindblom.

Lisätietoja:

Jussi Raitaniemi, Business Director, Trevian Asset Management Oy
050 343 8275, jussi.raitaniemi@trevian.fi

Markus Lindblom, hallituksen puheenjohtaja, RTV-Yhtymä Oy
050 658 99, markus.lindblom@rtv.fi

 

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä lähes miljardin euron kiinteistövarallisuus.

RTV-Yhtymä Oy on vuonna 1951 perustettu maan johtava maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike – suomalainen perheyritys. RTV:n pääkonttori sijaitsee Riihimäellä ja yrityksellä on 32 myymälää 31 eri paikkakunnalla. RTV työllistää n. 600 alan ammattilaista. Palvelu, osaaminen ja valikoima ovat aina olleet yrityksen arvoja, joita kunnioittaen ja vahvistaen liiketoimintaa kehitetään vastaamaan eri asiakasryhmien toiveita ja tarpeita.