01.12.2021 

/ Jaa

Trevian mukana MIELI ry:n joulukeräyksessä

Osallistumme toisena vuotena peräkkäin lasten ja nuorten mielenterveyden edistämiseen MIELI ry:n joululahjoituksen avulla. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n tehtävänä on edistää mielenterveyttä, ennaltaehkäistä mielenterveysongelmia sekä tarjota kriisiapua vaikeassa elämäntilanteessa oleville.

Haluamme omalta osaltamme antaa tukemme lasten ja nuorten mielenterveystyölle raskaasta, lähes kaksi vuotta kestäneestä pandemia-ajanjaksosta.

Mieli ry kampanjakuva lasten ja nuorten mielenterveys joulukerayksesta

Lähes kahden vuoden ajan elämäämme vaikuttanut pandemia on koetellut lasten ja nuorten mielenterveyttä raskaalla tavalla. Jokainen lapsi, joka saa kasvaa aikuisuuteen turvallisesti vailla mielen ongelmia, on kuin pieni ihme. Tuen tarve on tärkeämpää kuin koskaan, sillä mielenterveyden perusta rakennetaan jo lapsuudessa.

Mieli ry:n nuorten Sekasin-chattiin on tullut vuoden aikana yli 170 000 yhteydenottoa. Vain joka viidenteen pystyttiin vastaamaan. On suuri askel nuorelle pyytää apua – ja suuri kolaus, jos avunpyyntöön ei voida vastata. Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus saada tukea ja apua ajoissa.” Lähde: MIELI ry

Lue lisää MIELI ry:stä ja järjestön joulukeräyksestä.

Rauhaisaa joulun odotusta toivottaen,
Trevianin väki