03.07.2023 

/ Jaa

Trevian lahjoittaa ukrainalaisia lastenkirjoja Helsingin kirjastoihin – Yhteistyö Felicita-kauneushoitolan kanssa vahvistaa vastuullisuustyötä

Trevian lahjoittaa osana henkilöstön kesälomalahjaa Ukrainan lasten hyväksi. Hyväntekeväisyyslahjoitus toteutettiin hankkimalla ukrainalaisia lasten kirjoja, jotka on lahjoitettu helsinkiläisiin kirjastoihin. Kirjavalinnassa painotettiin historiallisia teemoja ja ukrainalaisen identiteetin välittämistä. Tämä lahjoitus toteutettiin yhteistyössä Mila Arkivuon kanssa, joka on ukrainalainen kauneudenhoitoalan yrittäjä ja omistaa Felicita-nimisen kauneushoitolan Helsingissä.

”Ukrainalaisena naisena nyt käytävä sota järkyttää niin minua kuin meitä jokaista. Yli 40 000 ukrainalaista elää tällä hetkellä tilapäismajoituksessa, ja heillä on mukanaan vain pieni laukku. Heidän lapsilleen kerrotaan satuja ja tarinoita ulkomuistista. Tällä yhteistyöllä voimme tuoda näille lapsille kotimaan ja sen tarinan heidän ulottuville, joissa painotetaan identiteetin kasvua ja toivoa tulevaisuudesta”, taustoittaa Mila Arkivuo

Felicitan Mila Arkivuo ja Trevianin Reima Sodervall lukemassa ukrainalaisia lastenkirjoja
Kuvassa Felicita-kauneushoitolan omistaja Mila Arkivuo ja Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervall.

Trevianin ja Felicitan yhteistyö on osa Trevianin jatkuvaa vastuullisuustyötä. Trevian jatkaa sitoutumistaan vastuullisuustyöhön ja etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea yhteiskuntaa. Lahjoitus Ukrainan lapsille on osa yrityksen laajempaa vastuullisuusstrategiaa.

”Uskomme vahvasti siihen, että meillä on vastuu yhteiskunnasta ja haluamme tukea erityisesti Ukrainan sodasta kärsivien lasten hyvinvointia ja koulutusta. Haluamme osaltamme edistää lasten lukemisen iloa ja oppimista heidän omalla kielellään”, kertoo Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervall. 

Lisätietoja lahjoituksesta ja Trevianin vastuullisuustyöstä:  

Tiina Kaakkolahti

Tiina Kaakkolahti

+358 50 593 7815

tiina.kaakkolahti@trevian.fi

Image

Reima Södervall

Tiina Kaakkolahti

Tiina Kaakkolahti

+358 50 593 7815

tiina.kaakkolahti@trevian.fi

Image

Reima Södervall