11.12.2023 

/ Jaa

Trevian lahjoittaa MIELI ry:n joulukeräykseen

Trevian Asset Management lahjoittaa tänä vuonna MIELI ry:n joululahjoitukseen, jolla edistetään lasten ja nuorten mielenterveyttä.

MIELI Suomen Mielenterveys ry on mielenterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, tarjota kriisiapua ja ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia.

MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö, joka on auttanut suomalaisia elämän kriiseissä jo yli 120 vuotta. He toimivat valtakunnallisesti 54 paikallisen jäsenjärjestön voimin. Toiminnassa on mukana yli 180 ammattilaista ja yli 3000 vapaaehtoista.

”Jokaisella nuorella on oikeus oppia mielenterveystaitoja, jotka suojaavat läpi elämän ja auttavat kohtaamaan kriisejä. Lahjoittajien tuella autamme ammattilaisia, esimerkiksi opettajia, antamaan nuorille varhaista tukea vaikeissa tilanteissa, ohjaamaan tarvittaessa avun piiriin ja vahvistamaan nuorten mielenterveystaitoja.

Autamme kriisitilanteissa nuoria, jotka kamppailevat esimerkiksi masennuksen, ahdistuksen tai kiusaamisen kanssa. Ilmaiseen keskustelupalvelu Sekasin-chattiin tulee vuosittain noin 160 000 yhteydenottoa nuorilta. Noin joka viidenteen yhteydenottoon pystytään vastaamaan. Iltaisin jonotusaika saattaa olla useita tunteja. Tuellasi voimme vastata yhä useammalle apua tarvitsevalle nuorelle.” Lähde: MIELI ry.

Lue lisää MIELI ry:stä ja järjestön joulukeräyksestä.

Hyvää joulun odotusta toivottaa,

Trevianin tiimi