11.11.2015 

/ Jaa

Trevian Care II Ky rakennuttaa kolme hoivakiinteistöä Uudellamaalla

Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Trevian Care II Ky on al-lekirjoittanut sopimukset OT Kodit Oy:n kanssa koskien kolmen hoivakotikohteen rakentamista Uudellemaalle. Kohteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Sipoon Nik-kilässä, ja operaattoriksi hoivakoteihin tulee pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Onnentäyttymys Oy. Yhteensä lähes sadan hoivakotipaikan lisäksi kiinteistöille rakennetaan myös asuntoja, joihin Onnentäyttymys tarjoaa asukkaiden tarpeiden mukaisia hoivapalveluja.

”Olemme tyytyväisiä päästessämme toteuttamaan yhdessä OT Kotien kanssa Iloisen mielen puisto –konseptia, jossa hoivakodin ja asuntojen lisäksi samaan kokonaisuuteen tulee myös mm. ravintola sekä yhteisöllisyyttä lisääviä kaikkien asukkaiden käytössä olevia yhteis- ja harrastetiloja. Konsepti vastaa erinomaisesti myös viimeaikaiseen tarpeeseen yhdistää erilaisia hoivan muotoja ja tehostaa kotihoidon järjestämistä ”, kertoo Portfolio Manager Maria Söderman Trevian Asset Management Oy:stä.

Trevian Care II –rahasto perustettiin kesäkuussa 2014 ja sen strategiana on sijoittaa suomalaisiin hoiva-alan, päiväkotien ja julkisten palvelujen käytössä oleviin kiinteistöihin. Rahaston taustalla on sijoittajina suomalaisia instituutioita, joilta kerätyt pääomat mahdollistavat rahaston portfolion kasvattamisen yli 100 M€ kokoiseksi.

Lisätietoja:

Maria Söderman, Portfolio Manager p. 050 549 7490, email: maria.soderman@trevian.fi
Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi
__________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 750 M€ kiinteistövarallisuus.