30.09.2016 

/ Jaa

Trevian Care II Ky myy kahdentoista päiväkotikiinteistön portfolion

Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Trevian Care II Ky on 29.9.2016 allekirjoittanut sopimuksen kaksitoista päiväkotikiinteistöä käsittävän portfolion myymisestä norjalaiselle kiinteistösijoitusyhtiölle Pioneer Property Group ASA:lle. Myyntihinta on noin 22 miljoonaa euroa. Kohteet sijaitsevat Helsingin seudulla ja muissa Suomen suurimmissa kaupungeissa, ja niissä on pitkäaikaiset vuokrasopimukset yksityisen päiväkotioperaattorin kanssa.

”Olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme toteuttaa kaupan Pioneer Property Groupin kanssa ja tuodessamme uuden sijoittajan Suomen kiinteistömarkkinoille. Transaktio on ensimmäinen suurempi puhtaasti päiväkoteja sisältävä portfoliokauppa Suomessa ja olemme tyytyväisiä, että olemme onnistuneet rakentamaan hyvistä yksittäisistä kiinteistöistä ulkomaisia sijoittajia kiinnostavan sijoitustuotteen”, kertoo Portfolio Manager Maria Söderman Trevian Asset Management Oy:stä.

CBRE ja Roschier ovat toimineet myyjän neuvonantajina kaupassa.

Lisätietoja:

Maria Söderman, Portfolio Manager p. 050 549 7490, email: maria.soderman@trevian.fi
Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi
__________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoitta-jille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 850 M€ kiinteistövarallisuus.