11.12.2015 

/ Jaa

Trevian Care II Ky hankki hoivakiinteistön Hämeenlinnasta

Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Trevian Care II Ky on ostanut 9.12.2015 tehdyllä kaupalla hoivakotikiinteistön Hämeenlinnasta. Kohde on valmistunut vuonna 2014 ja siinä toimii 25-paikkainen mielenterveyskuntoutujien hoivakoti Villa Ilovuori. Kohde on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Esperi Care Oy:lle.

”Villa Ilovuori on erinomainen lisäys portfolioomme ja olemme iloisia päästessämme tekemään yhteistyötä Esperin kanssa. Syksyn aikana tehtyjen hankintojen myötä rahastomme omistuksessa on nyt 23 kiinteistökohdetta, joiden arvosta kaksi kolmasosaa on tehostetun palveluasumisen hoivakoteja ja noin kolmasosa päiväkoteja ”, kertoo Portfolio Manager Maria Söderman Trevian Asset Management Oy:stä.

Trevian Care II –rahasto perustettiin kesäkuussa 2014 ja sen strategiana on sijoittaa suomalaisiin hoiva-alan, päiväkotien ja julkisten palvelujen käytössä oleviin kiinteistöihin. Rahaston taustalla on sijoittajina suomalaisia instituutioita, joilta kerätyt pääomat mahdollistavat rahaston portfolion kasvattamisen yli 100 M€ kokoiseksi.

Lisätietoja:

Maria Söderman, Portfolio Manager p. 050 549 7490, email: maria.soderman@trevian.fi
Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi
____________________________________________________________
Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 800 M€ kiinteistövarallisuus.