10.12.2020 

/ Jaa

Trevian vuokrasi uudet tilat Poriin palaavalle Omena-hotellille

Trevian Asset Management Oy on vuokrannut Porin ydinkeskustasta uudet tilat kaupunkiin palaavalle Omena-hotellille. Porin edellinen Omena Hotels -ketjun hotelli tuhoutui rajussa tulipalossa vuonna 2016.  Neljän vuoden jälkeen odotettu uusi hotelli avataan helmikuussa 2021 osoitteessa Yrjönkatu 19.

Omenahotellit -ketjun hotellit tarjoavat menestyksekkään konseptinsa mukaisesti kohtuuhintaisia itsepalveluhotelleja useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Ketjun asiakaskunta on laaja, ja etenkin työmatkailijat ja lapsiperheet ovat löytäneet Omena-hotellien palvelut. Palveluja suosivat asiakkaat arvostavat konseptissa etenkin sen kustannustehokkuutta sekä hotellien keskeisiä sijainteja. Porin Yrjönkadun uusi itsepalveluhotelli on 43 huoneen kokonaisuus, jonka palvelut avautuvat asiakkaille 1.2.2021 alkaen.

”Luottamus hotellipalveluja kohtaan ei onneksi ole horjunut haastavista ajoista huolimatta. Koko kiinteistöala on sopeuttanut toimintaansa uusissa olosuhteissa ja pyrkinyt tukemaan yritysten kasvun ja kehityksen jatkumoa, Trevianin ja Omenahotellien yhteistyö on osoitus tästä”, kertoo liiketoiminnan kehityspäällikkö Johannes Aho Trevianista. Yhteistyö Trevianin kanssa mahdollistaa tulipalossa aiemmin tuhoutuneelle Porin Omena-hotellille jatkon neljän vuoden poissaolon jälkeen.

Omena-hotelleilta on vuosien mittaan kyselty useasti paluuta Poriin. Poria pidetään kiinnostavana kaupunkina, joka houkuttelee vieraita kaikkina vuodenaikoina. ”Pori tunnetaan viihtyisänä merenrantakaupunkina, jossa järjestetään vuosittain mm. suosittu Pori Jazz sekä yhteiskunnallisemman keskustelun SuomiAreena. Moni myös tuntee Porin kauniista Yyterin merenranta-alueesta”, Aho jatkaa.

Trevianin hallinnoima kuparijulkisivuinen rakennus on palvellut aiemmin esimerkiksi Nordea Satakunnan konttorina. Omenahotellien kanssa solmitun vuokrasopimuksen jälkeen Yrjönkadun kiinteistössä on vapaata liiketilaa 200 neliömetrin verran.

Lisätietoja:

Johannes Aho
Business Development Manager
+358 40 935 6245
Johannes.aho@trevian.fi