25.11.2020 

/ Jaa

Säterinportti hopeasijalle Vuoden työympäristöteko 2020 -kilpailussa

Nordikan omistama ja Trevianin hallinnoima Säterinportin toimistokampus palkittiin hopealle Vuoden työympäristöteko 2020 -kilpailussa. Kilpailun voiton nappasi Solitan & Fyran työympäristökonsepti, ja kolmannelle sijalle ylsi Keskon K-kampus. Yhteensä kilpailuun osallistui 14 innostavaa työympäristökonseptia.

RAKLIN ja IFMAN järjestämässä Vuoden työympäristöteko 2020 -kilpailussa palkitaan yrityksiä työympäristöjen innovatiivisesta kehittämisestä. Kilpailulla halutaan nostaa esiin työympäristöjohtamista ja sen vaikuttavuutta työhyvinvointiin. Hopeasijalle yltänyt Säterinportti on suunniteltu alusta alkaen tukemaan työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä ympäristöä kunnioittaen. Espoon Leppävaarassa sijaitseva toimistokampus sai osakseen arvostusta Suomen ensimmäisenä kiinteistönä, joka on saavuttanut kansainvälisen WELL-hyvinvointisertifikaatin.

Saterinportti kuntosali

”Paras case markkinasta kokonaisvaltaisessa kiinteistökehittämisessä”

Kilpailun finaali järjestettiin 24.11. tänä vuonna webinaarin muodossa. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Marita Salo Henry ry:stä, Miikka Putto Newseciltä, Johanna Närvä-Hakala Spondasta, Antti Pitkänen Agile Workista, Tero Helenius Rakka Worksilta, Vitalija Danivska Aalto-yliopistosta sekä Eelis Rytkönen ‎NCC:ltä.

Tuomarien kommentit Säterinportista:

Paras case markkinasta kokonaisvaltaisessa kiinteistökehittämisessä – tyhjän ja haastavan kohteen muuttaminen houkuttelevaksi hyvinvointikeitaaksi, joka tukee käyttäjien hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Tuomaristolta erityisesti tunnustusta Suomen ensimmäisestä WELL-sertifioinnista ja kaikille käyttäjille tarjottavasta hyvinvointipalvelukokonaisuudesta.

”Säterinportin tarina on innostava ja ainutlaatuinen esimerkki suomalaisen kiinteistökehittämisen saralla; entisestä tutkimusbunkkerista on kasvatettu hyvinvointia kukoistava keidas, jossa ihmisten ja kiinteistömarkkinan tarpeet kohtaavat!”

Lisää tietoa Vuoden työympäristöteko 2020 -kilpailusta ja voitoista

Lisätietoja:

Daniel Tuori
Marketing & Communications Director
+358 50 310 0731
Daniel.tuori@trevian.fi

Antti Venermo
Head of Transactions
+358 40 507 5943
Antti.venermo@trevian.fi