12.06.2014 

/ Jaa

Risto Aro on nimitetty Portfolio Manageriksi Trevianille

Risto Aro on aloittanut Portfolio Managerina Trevian Asset Managmentissa 16.4.2014 alkaen. Aro keskittyy Trevianilla lokakuussa perustetun Trevian Retail II – rahaston hoitamiseen. Aro on aikaisemmin toiminut Key Account Managerina Newsec Asset Management Oy:ssä vastuullaan nimetyt ulkomaiset asiakkuudet.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Risto päätti liittyä Trevianin tiimiin. Hänen aikaisempi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä ulkomaisten asiakkaiden, että maantieteellisesti hajautuneiden vähittäiskauppakokonaisuuksien parissa ovat erinomainen lisä yrityksellemme ja tuovat lisäarvoa kaikille Trevianin asiakkaille.”, toteaa Trevian Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Reima Södervall.

Lisätietoja:

Reima Södervall, Toimitusjohtaja, p. 050 3627400, e-mail: reima.sodervall@trevian.fi
Risto Aro, Portfolio Manager, p. 050 420 3950, e-mail: risto.aro@trevian.fi
__________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 550 M€ kiinteistövarallisuus.