12.04.2021 

/ Jaa

Kiia Hynnä Trevianin Retail Concept & Leasing Manageriksi

Kiia Hynnä on nimitetty 24.3.2021 alkaen Trevian Asset Management Oy:n vuokrauspäälliköksi vastaamaan Trevianin hallinnoimien liiketilojen sekä Agore Kiinteistöjen vuokraustoimintojen strategisesta konseptikehitystyöstä.

Hynnä siirtyi tehtäväänsä Colliers International Finlandin palveluksesta, missä hän vastasi Helsingin Forumin liike- ja toimistotilojen manageroinnista. Koulutustaustana Hynnällä on korkeakoulututkinto (Master of Business Administration) liiketoiminnan kehittämisestä ja toimitilapalveluista.

Roolissaan Trevianilla Hynnä vastaa mm. kauppakeskusten sekä liiketilojen kaupallisten konseptien kehittämisestä sekä yksittäisten kiinteistöjen strategisen konseptin toteutuksen johtamisesta. Nimityksen kautta Trevian pyrkii vahvistamaan liiketiloihin ja vuokrausprosesseihin liittyvää projektinhallintaa, omaisuuden- sekä vuokrasopimusten hoitoa ja vuokraustiimin yleistä operatiivista toimintaa. Hynnä tuo tiimiin vahvaa liiketila-asiantuntemusta ja konseptointikokemusta aina myymäläsuunnittelusta laajojen kokonaisuuksien johtamiseen.

”Uudenlaisen maailmantilan myötä liiketilojen pelikenttä on muuttunut niin toimistojen kuin vähittäiskaupan osalta. Kiinteistökehityksen on pystyttävä vastaamaan moniin uudenlaisiin tilatarpeisiin erilaisten innovatiivisten mallien ja konseptien kautta. Olen iloinen voidessani tuoda tähän työhön oman panokseni osana Trevianin kokenutta vuokraustiimiä”, Hynnä kertoo.

Kiia Hynnä

Kiia Hynnä

+358 50 326 1570

kiia.hynna@trevian.fi

Kiia Hynnä

Kiia Hynnä

+358 50 326 1570

kiia.hynna@trevian.fi