22.12.2020 

/ Jaa

Trevian vahvistaa tiimiään uusilla nimityksillä

Trevian Asset Management Oy on vahvistanut asiantuntijaosaamistaan seuraavilla nimityksillä: Kaisa Granholm on nimitetty Asset Manageriksi, Ville Lankila on nimitetty Junior Controlleriksi ja Junior Analyytikoksi on nimitetty Julianna Porkka.

Kaisa Granholm aloitti Trevianissa 1.7.2020 Asset Managerina kiinteistövarainhoidon yksikössä. 
Kaisa vastaa Trevianissa kiinteistövarainhoidosta yhdessä Asset Managereiden kanssa. Kaisa on työskennellyt kiinteistöalalla vuodesta 2008 lähtien mm. kiinteistöpäällikkönä ja Business Park Managerina. Ennen Treviania hän on työskennellyt Corbelissa, KJ-Kiinteistöjohdossa ja viimeisimpänä Realialla. Hän on valmistunut kansainvälisen liiketoiminnan tradenomiksi (BBA) Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Kaisa Granholm Trevian

Ville Lankila nimitettiin Junior Controlleriksi 1.9.2020 alkaen.
Ville vastaa Trevianin hallinnoimien toimisto- ja liikekiinteistöportfolioiden talousraportoinnista sekä raportointiprosessien ja niissä käytettävien järjestelmien kehityksestä. Koulutukseltaan Ville on kauppatieteiden maisteri Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta, pääaineenaan rahoitus. Ennen Trevianiin liittymistä Ville työskenteli varainhallinnan analyytikkona Basware Oyj:n palveluksessa.

Ville Lankila Trevian

Julianna Porkka aloitti Trevianissa Junior Analyytikkona 26.10.2020.
Julianna toimii Trevianissa asuntoliiketoiminnan analyytikkona kiinteistösijoittamisen tiimissä. Ennen Trevianiin liittymistä Julianna työskenteli YIT:llä 3 vuoden ajan muutamassa eri tehtävässä projekti-insinöörinä. Aikaisemmin hän on työskennellyt Finnish Property Partners Oy:ssä vuoden ajan. Hän valmistui kesällä 2020 kiinteistötalouden diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta.

Julianna Porkka Trevian