22.02.2023 

/ Jaa

Nimitysuutisia Trevianissa

Trevian Asset Management Oy on tehnyt nimityksen ja uusia rekrytointeja.

Hannu Tamminen on nimitetty 1.12.2022 alkaen tekniseksi päälliköksi vastaten Trevianin hallinnassa olevien kiinteistöjen teknisestä johtamisesta eli parantamaan entisestään kiinteistöjen vastuullisuutta ja ennen kaikkea lisätä läpinäkyvyyttä kiinteistönomistajien kuin vuokralaistenkin suuntaan.  

Matti Niemi on aloittanut Trevianilla teknisenä managerina 12.12.2022. Hän on työskennellyt aiemmin Antilooppi Management Oy:ssa yrityksen alusta lähtien. Ennen Antilooppia Matti on toiminut mm. Coor Service Management Oy:ssa aluepalvelupäällikkönä vastaten Itä-Suomen kiinteistöhuollosta ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä ISS Palvelut Oy:ssä vastaten kansainvälisen asiakkaan ison tietoliikennekeskuksen ylläpidosta, korjauksista ja erilaisista projekteista.

Laura Lyytinen on aloittanut Trevianilla analyytikkona 6.2.2023. Laura on Jyväskylän yliopistosta valmistunut kauppatieteiden maisteri. Ennen Treviania Laura on työskennellyt viimeiset kaksi vuotta Aveon Advisors Oy:ssa liikekiinteistöjen transaktio-, vuokraus- ja kehitysprojektien parissa.