26.01.2022 

/ Jaa

Nimitysuutisia Trevianissa

Trevian Asset Management Oy on tehnyt vuoden 2022 alkuun kaksi uutta rekrytointia ja yhden nimityksen sekä kutsunut seitsemän uutta osakasta.

Daniel Prisching on aloittanut 3.1.2022 Trevianilla analyytikkona. Hän on tuotantotalouden diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta. Daniel on työskennellyt aiemmin mm. konsulttina Ernst & Young – Parthenonilla.

Joni Rajaniemi on aloittanut 5.1.2022 Asset Managerina. Joni on kauppatieteiden maisteri Aalto Yliopistosta. Hän on työskennellyt opiskeluaikana kiinteistöt-osastolla Varmalla ja valmistumisensa jälkeen toimitilavuokraustehtävissä Technopoliksella. Trevianille Joni siirtyy Cushman & Wakefieldin palveluksesta, jossa hän on toiminut tiimivetäjänä kansainvälisessä vuokralaisedustustehtävässä.

Ville Lankila on nimitetty 1.2.2022 alkaen Senior Fund Controlleriksi vastaten nimettyjen asiakassalkkujen taloushallinnosta, raportoinnista sekä raportoinnin kehittämisestä.

Lisäksi Trevian Asset Management Oy on kutsunut osakkaiksi seuraavat henkilöt:

Tiina Kaakkolahti, HR Director
Elisa Loitto, Business Director, Offices
Minna Jussila, CFO
Erkka Enomaa, Head of Retail Leasing
Helena Kangas, Leasing Manager
Daniel Tuori, Marketing and Communications Director
Kim Särs, Business Director, Residential, CCO

”Viime vuosi oli koronahaasteistaan huolimatta Trevianille väkevän kasvun vuosi ja olemme vahvistaneet entisestään tiimiämme uusin merkittävin rekrytoinnin ja nimityksin. Tervetuloa Daniel ja Joni. Olen myös iloinen voidessani julkistaa Villen nimityksen ja Trevianin uudet partnerit, jotka ovat useana vuonna osoittaneet kykynsä toimia avainpelaajina.” toteaa toimitusjohtaja Reima Södervall.