13.02.2020 

/ Jaa

Nimitysuutisia Trevianissa

Osana organisaatiouudistusta Trevian Asset Management Oy:ssä on tehty seuraavia nimityksiä: Jussi Raitaniemi nimitetty COO:ksi, Risto Vuorenrinne CIO:ksi ja johtoryhmän jäseneksi, jonka jäseneksi on nimitetty myös HR-johtaja Tiina Kaakkolahti. Markkinointi- ja viestintäjohtaja Daniel Tuori on nimitetty vuokraus- ja markkinointitiimin vetäjäksi.

Jussi Raitaniemi, Trevian Asset Management

Jussi Raitaniemi on nimitetty Trevian Asset Management Oy:n COO:ksi 14.1.2020 alkaen. Raitaniemi on osakas ja toiminut liiketoimintajohtajana Trevianissa aina sen perustamisesta 2012 saakka. COO:n roolissa Raitaniemen tehtävänä on huolehtia liiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta vaativissa varainhoitoprojekteissa ja Trevianin liiketoimintojen jatkuvasta kehittämisestä. Ennen Treviania Raitaniemi on työskennellyt mm. Catella-konsernin varainhoitoyksikössä ja kansainvälisten sijoittajien suomalaisissa kiinteistövarainhoidon tehtävissä.

Risto Vuorenrinne, Trevian Asset ManagementRisto Vuorenrinne on nimitetty Trevian Asset Management Oy:n uudeksi investment management -yksikön johtajaksi (CIO) ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2020 alkaen. Vuorenrinne siirtyy uuteen tehtäväänsä yrityksen sisältä sijoitusjohtajan paikalta. Vuorenrinteellä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöalalta monipuolisista tehtävistä kiinteistöhallinnon, -kehittämisen ja -kauppojen parista. Trevianiin Vuorenrinne siirtyi australialaisesta ASX-listatusta kiinteistösijoitusyhtiö Cromwell Property Groupista, jossa hän vastasi Suomen toiminnoista lähes viisi vuotta.

Tiina Kaakkolahti, Trevian Asset Management

HR-johtaja Tiina Kaakkolahti on nimitetty Trevian Asset Management Oy:n johtoryhmän jäseneksi 14.1.2020 alkaen. Trevianissa Kaakkolahti on työskennellyt puolitoista vuotta. Kaakkolahti on työskennellyt erilaisissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä parikymmentä vuotta. Ennen Trevianiin siirtymistään hän työskenteli mm. Dittmar & Indreniuksella vastaten HR-toiminnosta ja HR4 Solutions Oy:ssä, jossa hän toimi seniorikonsulttina ja asiakkuusjohtajana.

Daniel Tuori, Trevian Asset Management

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Daniel Tuori on nimitetty 14.1.2020 Trevian Asset Management Oy:n vuokraus- ja markkinointitiimin vetäjäksi. Tuori on työskennellyt Trevianissa 2,5 vuotta. Hänen vastuullaan on hallinnoitavien kiinteistöjen brändäys ja markkinointi sekä vuokrauksen edistäminen. Ennen Treviania Tuori on työskennellyt markkinointitoimistoissa Valve, King ja TBWA.

Mari Mannila, Trevian Asset Management

Asset Manageriksi on nimitetty Mari Mannila. Hän toimi ennen Treviania Cromwell Property Groupissa Junior Asset Managerina. Mannilalla on 20 vuoden kokemus myös rakennusalalta mm. Skanskan markkinointi- ja tuotekehitysyksikössä.