28.06.2023 

/ Jaa

Kuntokeskus Liikku avaa uuden kuntokeskuksen Jyväskylän Kolmikulmassa

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Kolmikulman palvelut monipuolistuvat kunnolla, kun Kuntokeskus Liikku avaa uuden, yli 1000 m² kuntokeskuksen kiinteistön 1. kerrokseen S-Marketin viereen. Rakennustyöt alkavat kesän jälkeen ja tavoitteena on pitää avajaisia loppuvuodesta.

”Kolmikulmassa on paljon toimistotyöntekijöitä, jotka ovat mielissään uudesta kuntokeskuksesta”, sanoo Kolmikulmasta vastaava Asset Manager Janne Toikka Trevianilta.

Toikka toivottaa uuden kuntokeskuksen tervetulleeksi Kolmikulmaan ja uskoo, että Kolmikulman lähellä liikkuu paljon muitakin ihmisiä, jotka käyttävät mielellään uuden kuntokeskuksen palveluita.

”Kolmikulmaan on toivottu lisää palveluita ja tämä on oikea napakymppi.”

Kuntokeskus Liikku Oy on voimakkaasti kasvava, täysin kotimainen kuntokeskusketju. Korkealaatuisten tilojen ja erinomaisen hinta-laatusuhteen lisäksi konseptiin kuuluvat helppo nettipohjainen asiointi ja ammattimaiset valmennuspalvelut. Toimipisteitä on 41 ympäri Suomen. Vuodesta 2016 alkaen Kuntokeskus Liikku on ollut osa kotimaista terveys- ja hyvinvointikonserni Cor Groupia.

”Meistä on mahtava avata toinen Kuntokeskus Liikku Jyväskylään. Jyväskylässä on jo ennestään Suomen suurin Liikku, ja olemme erittäin iloisia, kun saamme pian tarjota erinomaiset treenipuitteet uusille treenaajille Kolmikulman raikkaissa, väljissä ja sijainniltaan loistavissa tiloissa”, Kuntokeskus Liikun perustaja ja toimitusjohtaja Johanna Riihijärvi toteaa.

Kolmikulmassa kaupallisena konsulttina toimiva Realtrust Oy avusti Treviania Liikun vuokrausprosessissa.

”Kolmikulmasta on kehittymässä tavoitteen mukaisesti palveleva työympäristö, jossa työntekijöille on tarjolla laadukkaat ravinto- ja hyvinvointipalvelut saman katon alla. Uskon siksi, että yritysten halu sijoittua Kolmikulman tiloihin lisääntyy entisestään”, Realtrustin toimitusjohtaja Juha Takala uskoo. 

Kolmikulma on Agore Kiinteistöjen omistama ja Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistö. Kolmikulmalla on hyvin keskeinen sijainti kaupungin keskustassa. Kolmikulma tarjoaa toimisto- ja liiketiloja ydinkeskustasijainnilla ja loistavalla saavutettavuudella. Kolmikulmassa on tällä hetkellä lukuisia vuokralaisia pienyrityksistä isojen kansainvälisten yritysten aluekonttoreihin. Katutasossa toimii mm. S-Market ja Amarillo.

Syksyllä myös Kolmikulman pysäköintipalvelut uudistuvat, kun Suomen suurin pysäköintioperaattori Aimo Park Oy aloittaa Kolmikulman pysäköintitalon operaattorina. Kolmikulman pysäköintihallissa on yhteensä noin 500 autopaikkaa, jonka lisäksi kiinteistön kellarikerroksesta löytyy 115 autopaikkaa. Aimo Parkin myötä tuodaan tarjolle uusia liikkumisen lisäpalveluita, joista keskeisimpinä ovat täyssähköiset yhteiskäyttöautot ja sähköautojen latauspisteet.

LISÄTIETOJA:

Trevian Asset Management Oy
Janne Toikka
Asset Manager
janne.toikka@trevian.fi
P. 050 5870 050

Kuntokeskus Liikku Oy
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja
johanna.riihijarvi@liikku.fi


Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä 8 kaupungissa ympäri Suomea. Portfolio on kokonaisarvoltaan noin 200 miljoonaa euroa. Agore sitoutuu vastuulliseen kiinteistöliiketoimintaan ja tähtää oman toimintansa kehittämisessä laatuun ja kestävyyteen. Tiivis paikallisyhteistyö on Agoren toiminnalle tunnusomaista, jotta kaupunkien keskustat säilyvät vilkkaina ja elinvoimaisina. www.agore.fi

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin ja asuntoihin keskittyvät kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja – rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi