30.10.2020 

/ Jaa

Kaiken ytimessä – toimiston hyvä sijainti ja muunneltavuus tuovat sujuvuutta arkeen

Modernit toimistotalot Pilke ja Hehku tarjoavat helppoutta, hyvinvointia ja hyvää bisnestä. Jos työskentelet täällä, olet aina lähellä sitä, minne olet seuraavaksi menossa. Koska työn tekeminen on murroksessa, toimistoilta odotetaan nyt dynaamisuutta. Pilkkeen ja Hehkun tilat muuntuvat helposti tukemaan monenlaista työtä.

Arjessa aika on rahaa – sekä ihmisille että yrityksille. Mitä nopeammin ja kätevämmin liikumme työelämän ja arjen toimintojen välillä, sitä enemmän aikaa säästyy olennaiseen. Pilke ja Hehku ovat modernien palveluiden toimistotaloja, jotka sijaitsevat työelämän ja arjen toimintojen ytimessä: Kehä III:n varressa, kauppakeskus Jumboa sekä Flamingoa vastapäätä ja lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Jos työskentelet täällä, olet aina lähellä sitä, minne olet seuraavaksi menossa. Ehkä päiväsi pitää sisällään yritysvieraiden vastaanottamista lentokentällä, tai ehkä olet itse lähdössä työmatkalle? Ehkä päivääsi kuuluu myös käynti supermarketissa tai harrastuksia lasten kanssa? Pilkkeestä ja Hehkusta mikään ei ole kaukana. Lähelläsi ovat marketit ja kymmenet erikoisliikkeet, Stockmann, laadukkaat kuntosalit ja vaikkapa HopLop.

Myös työmatkat sujuvat ketterästi. Hehkuun ja Pilkkeeseen pääset junalla, autolla, bussilla tai pyörällä – ja tietysti lentäen. Jatkossa myös kätevä pikabussi sukkuloi aamuisin ja iltapäivisin tauotta Aviapoliksen juna-aseman ja Plaza Business Parkin väliä. Bussi on ilmainen Pilkkeen ja Hehkun vuokralaisille.

– Parasta Pilkkeessä ja Hehkussa ovat niiden kätevä sijainti ja kattavat palvelut. Toimistolle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. Parkkipaikkakin löytyy sujuvasti viereisestä pysäköintitalosta. Pilke ja Hehku sopivat etenkin yrityksille, joissa vierailee liikekumppaneita ulkomailta. Lentokentälle pääsee nopeasti ja lähellä on hotelli vieraiden majoittamiseen. Kävelymatkan päästä löytyvät myös kauppakeskus Jumbon kaupat ja ravintolat, sanoo vuokralaisyritys Brenntagin HR-koordinaattori Jenni Riste.

Työ muuttuu ja toimistoilta vaaditaan joustavuutta

Työarki on murroksessa ja toimitilan käyttötarve voi muuttua nopeasti. Muunneltavuus on toimistoille nyt avainasia eikä yksiin olosuhteisiin kannata
lukittautua. Digitalisaatio, muuttuva työ, uudet työn tekemisen tavat ja paikat, sekä tarve työskennellä tilanteen vaatiessa erillään muista ovat luoneet kysynnän monenlaisille tiloille saman toimiston sisällä. Pilkkeen ja Hehkun tilat tarjoavat muunneltavuutta ja monitilatoimistojen kaikki edut.

– Monitilatoimistoissa on erilaisia ja eri kokoisia tiloja muuttuvia tarpeita varten. Idea on, että työntekijä voi valita vapaan työpisteen tehtäviensä tai käynnissä olevan projektin mukaan. Pilke ja Hehku tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet dynaamisille toimistotiloille, joissa voi työskennellä mielensä mukaan joko yhdessä tai erikseen, sanoo Pilkkeen ja Hehkun vuokrauksesta vastaava Elisa Loitto Trevianista. Palvelut kuin hotellissa Hehku ja Pilke tarjoavat vaikuttavan kattauksen moderneja toimistopalveluita. Vuokralaisten käytössä ovat monipuoliset neuvottelutilat, aulapalvelut, uusitut ravintolat, catering sekä posti-, siivous- ja vartiointipalvelut.

– On ollut kätevää, että Pilkkestä ja Hehkusta löytyvät ammattitaitoiset aulapalvelut sekä kaksi laadukasta lounasravintolaa, joilta onnistuvat myös kokoustarjoilut, Brenntagin Riste sanoo.Työpäivän lomassa voit hoitaa hyvinvointiasi hierojalla tai hulppeassa kattosaunassa, jonka terassilla on myös palju. Autosi pesetät omassa autopesulassa, ja jos haluat vaihtaa ketterämpään menopeliin, voit lainata polkupyörän suoraan autohallista. Tarjolla on myös hierontapalveluita sekä suihkut, jotta voit ylläpitää hyvinvointiasi tai kulkea työmatkat vaikka juosten tai polkupyörällä.

– Meille on tärkeää, että työpaikalla viihdytään ja että siellä voi huolehtia myös omasta hyvinvoinnista. Työpaikalla vietetään niin iso osa arjesta, että toimistoympäristön on hyvä tukea muitakin elämän tärkeitä osa-alueita, kuten vaikkapa liikkumista ja ruokavaliota, Loitto sanoo.

Kansainvälisten brändien joukossa

Täällä olet myös kansainvälisen bisneksen keskiössä. Pilke ja Hehku ovat osa Plaza Business Parkia, jonka useat menestyneet kansainväliset brändit ovat valinneet tukikohdakseen. Pilkkeessä ja Hehkussa on vuokrattavia toimitiloja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Tilat ovat modernit ja tyylikkäät, ja niitä kelpaa esitellä myös vieraille. Useita toimistotiloja voi käyttää myös valoisina showroomeina.

Käytössäsi on myös suuria edustustiloja, joten jos haluat järjestää erilaisia tilaisuuksia, sopiva tila löytyy aina läheltä – omasta toimistokorttelista.