02.12.2022 

/ Jaa

Trevian lahjoittanut joululahjavarat UNICEFin kautta Ukrainan lapsille 

Tänä vuonna olemme ohjanneet joululahjavaramme Unicefin kautta Ukrainan lasten tukemiseen. Sota Ukrainassa on kestänyt jo yli puoli vuotta. Ukrainan pitkään jatkuneella tilanteella on monenlaisia seurauksia maan lapsille. Tällä hetkellä on tarve perusterveydenhuollolle, puhtaalle vedelle ja psykososiaaliselle tuelle. 

Unicef tukee ukrainalaisia muun muassa jakamalla terveydenhuoltotarvikkeita, puhdasta juomavettä ja hygieniatarvikkeita sekä kouluttamalla avustustyöntekijöitä, sosiaalityöntekijöitä ja muita ammattilaisia ennaltaehkäisemään lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja ymmärtämään paremmin lastensuojelun periaatteita. Lahjoituksen avulla saadaan ukrainalaisille lapsille mm. lämpimät talvivaatteet suojaksi talven kylmyyttä vastaan sekä elintärkeitä rokotuksia tuhkarokkoa ja poliota vastaan. 

Hyväntekeväisyyteen lahjoittaminen on Trevianille monivuotinen jouluperinne noudattaen vastuullisuusperiaatteitamme. Viime vuosina olemme lahjoittaneet mm. lasten ja nuorten mielenterveyden tukemiseen MIELI ry:lle. 

Trevian toivottaa rauhaisaa joulunodotusta kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. 

Unicef joulukerays Ukrainan hyvaksi