19.09.2022 

/ Jaa

Jätehuollon kehitys – Miten ympäristöraportointi auttaa kiinteistöjen hallinnoinnissa?

Trevianille liiketoiminnan avoimuus ja ympäristökuormituksen vähentäminen ovat toiminnan kulmakiviä. Tähän kuuluu kattava ympäristöraportointi, jota olemme kehittäneet yhdessä Encoren kanssa.

Lue koko artikkeli Encoren verkkosivuilta: Jätehuollon kehitys – Miten ympäristöraportointi auttaa kiinteistöjä hallinnoivaa Treviania?

”Pyrimme vastuulliseen kiinteistön omistamiseen ja hallinnointiin, jossa mahdollisimman korkea kierrätysaste ja matala hiilijalanjälki ovat merkittävässä osassa”, Trevianin tekninen päällikkö Hannu Tamminen sanoo.

Lue myös alkuvuoden artikkeli, jossa käydään läpi kauppakeskus Revontulen jätehuollon kehittämistä ja sen tuomia konkreettisia lukuja: Kauppakeskuksen vastuullisuus otti harppauksen – 14 tonnia enemmän jätettä kierrätykseen.


Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä Suomessa ja portfolio on kokonaisarvoltaan noin 200 miljoonaa euroa. Tavoitteena on kasvattaa salkku jopa yli 400 miljoonan euron kokoon, ja tämän vuoksi yhtiö etsii aktiivisesti uusia kohteita. Agore keskittyy laatuun, kestävyyteen ja paikallisyhteistyöhön, jotta kaupungit pysyvät vilkkaina

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä lähes 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi


Lisätietoja:

Hannu Tamminen

Hannu Tamminen

+358 44 230 6085

hannu.tamminen@trevian.fi

Hannu Tamminen

Hannu Tamminen

+358 44 230 6085

hannu.tamminen@trevian.fi