02.05.2022 

/ Jaa

Helsingin keskustaan avautuu täysin uudenlainen terassibaarin ja cocktailklubin yhdistelmä – kesäisen Helsingin uusi vetonaula löytyy arvotalon sisäpihalta

Helsingin ravintolaelämä saa aivan uudenlaisen piristysruiskeen, kun historiallisen Erottaja2:n sisäpihalle ja kivijalkaan avautuu kahden ravintolan yhdistelmä. Babylon Club & Garden on ravintola-alan konkareiden tuore konsepti, joka yhdistää rennon kesäterassin ja intiimin cocktailklubin.

Tunnelmallisen terassibaarin ja tyylikkään cocktailklubin yhdistelmä houkuttelee suomalaiset tulevana kesänä täysin uudistettuun Erottaja2:een Helsingin Erottajankadulla. Babylon Club & Garden levittäytyy näyttävän toimistokiinteistön tunnelmalliselle sisäpihalle sekä kivijalkaan.

Terassin odotetaan täyttyvän iltapäivästä alkaen sekä afterwork-seurueista että rentoa illanviettoa hakevista asiakkaista. Terassilla tarjotaan juomien ohella myös näppärää katuruokaa. Terassilta on käynti kiinteistön kivijalassa sijaitsevalle tunnelmalliselle cocktailklubille, joka tarjoilee laatudrinkkejä ja hauskanpitoa tyylikkäässä ympäristössä. Luvassa on myös nimekkäitä artisteja, kuten vappuna esiintyvä Erika Vikman.

– Tiedossa on rentoa juhlimista sekä kaupungin parhaat drinkit. Kyseessä on ensimmäinen terassiravintola, jolla on oma, laadukas klubi. Yleensä terassi on ravintolan jatke, mutta meillä klubi on hyvän terassin jatke, jolloin aftereilta voi jatkaa hauskanpitoa klubin puolella. Uskomme, että tästä tulee kaupungin kuumin bileterassi, sanoo Babylon Club & Gardenin ravintolapäällikkö Pekka Kaislama.

Nimekkäät tekijät tietävät, miten juhlakansa viihtyy

Ravintolan taustalla on Katang MGMT Oy, jossa on mukana ryhmä kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Babylon Garden & Clubin nokkamiehet ovat pyörittäneet esimerkiksi paitsi Senaatintorin jättiterassia, myös ravintola Teatterin vip-puolta. Katang toimii ravintoloiden pyörittämisessä yhteistyössä lukuisista menestyneistä ravintoloistaan tunnetun NoHo Partnersin kanssa. Alan tunnetuimpiin yrityksiin kuuluvan NoHon ravintoloihin kuuluvat muun muassa Skohan Helsinki, Löyly, Mattolaituri, Hernesaaren Ranta sekä liuta muita helsinkiläisiä menestysravintoloita.

Erottaja2:een on avautumassa myös useita muita ravintoloita, kuten georgialaista ruokaa tarjoileva ravintola Rioni. Helsingin lisäksi Rionilla on ravintolat Espoossa ja Turussa. Erottaja2:ssa Rioni jatkaa ylpeydellä samaa autenttista ja rehellistä georgialaista perinnettä, jolla aiemmat ravintolat ovat hurmanneet asiakkaitaan.

Erottaja2 on täyttymässä yrityksistä

Erottaja2 tunnetaan entisenä Tullihallituksen talona. Yhdysvaltalainen varainhoitoyritys BlackRock osti rakennuksen Suomen valtiolta vuonna 2018. Erottaja2 kattaa puolikkaan korttelin Erottajankadun, Uudenmaankadun ja Yrjönkadun rajaamalla alueella, ja se muodostuu uusrenessanssi- ja jugendtaloista sekä ne toisiinsa yhdistävästä rakennuksesta. Erottaja2 on saavuttanut julkisuutta muun muassa vuoden 2019 Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikkana, jolloin rakennuksessa vieraili yli 14 000 henkeä.

Erottaja2 on täyttymässä toimitilavuokralaisista. Kiinteistössä toimii muun muassa kansainvälisestä designistaan tunnettu Skanno, jonka näyttävä showroom houkuttelee kävijöitä Erottajankadun puolen toiseen kerrokseen. Lisäksi talossa on useiden muiden muun muassa designalan, liikkeenjohdon sekä rahoitusalan yritysten toimitiloja. Muutamia toimitiloja on vielä vapaana lähinnä Yrjönkadun puolen jugendosassa. Kiinteistön kehittämisestä ja vuokrauksesta vastaa suomalainen Trevian Asset Management Oy.

– Erottaja2 tarjoaa vuokralaisilleen erittäin näyttävät ja modernisoidut puitteet sekä monipuoliset ravintolapalvelut samassa kiinteistössä. Kun tähän lisätään huippusijainti aivan Helsingin ytimessä sekä koko keskustan laaja palvelutarjonta, yhdistelmä on poikkeuksellinen, sanoo liiketoimintajohtaja Elisa Loitto Trevianilta.

Lisätietoja:

Daniel Tuori

Daniel Tuori

+358 50 310 0731

daniel.tuori@trevian.fi

Helena Kangas

Helena Kangas

+358 40 071 7698

helena.kangas@trevian.fi

Daniel Tuori

Daniel Tuori

+358 50 310 0731

daniel.tuori@trevian.fi

Helena Kangas

Helena Kangas

+358 40 071 7698

helena.kangas@trevian.fi