14.09.2015 

/ Jaa

Euromoney: Trevian Suomen paras Investment Management -palveluntarjoaja

Trevian Asset Management Oy on valittu kansainvälisen Euromoney -lehden Real Estate Awards 2015 -kyselyssä Suomen parhaaksi toimijaksi kiinteistöalan Investment Managers -kategoriassa. Trevian osallistui kyselyyn ensimmäistä kertaa viime vuonna ja sijoitus oli silloin jo komeasti toinen.

”Olemme erittäin iloisia asiakkaidemme osoittamasta luottamuksesta toimintaamme kohtaan. Tämä on osoitus siitä, että markkinoilla arvostetaan Trevianin ammattitaitoa”, toteaa Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervall.

Maailman arvostetuimpiin finanssialan aikakauslehtiin kuuluvan Euromoney jakaa vuosittain tunnustuksia kiinteistöalan parhaimmille toimijoille. Tutkimus perustuu alan sekä kansainvälisten että kotimaisten toimijoiden arvioihin kilpailijoistaan.

Lisätietoja:
Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 3627400, email: reima.sodervall@trevian.fi
__________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 750 M€ kiinteistövarallisuus.