09.04.2021 

/ Jaa

Uusrenessanssipalatsi Erottaja2 avautuu yrityksille – kaupunkilaisille tarjolla muun muassa kansainvälisen designin näköalapaikka Skanno

Uusrenessanssipalatsi Erottaja2:n laaja peruskorjaus on loppusuoralla ja toimitilat alkavat täyttyä yrityksistä kesäkuussa. Kaupunkilaisille historialliset tilat tarjoavat muun muassa designelämyksiä, sillä erityisesti italialaisista huonekaluistaan tunnettu Skanno avaa uudistuneen showroominsa rakennuksen toiseen kerrokseen. Luvassa on myös laajaa ravintolatarjontaa.

Uusrenessanssipalatsi Erottaja2 avaa ovensa yrityksille kesäkuussa, kun 1,5 vuotta kestänyt peruskorjaus saadaan päätökseen ja vuokralaiset pääsevät muuttamaan uudistettuihin toimitiloihin. Historiallinen rakennus tarjoaa heti elämyksiä myös kaupunkilaisille. Ensimmäisten joukossa rakennukseen muuttaa kansainvälistä muotoilua tarjoava Skanno, jonka valikoimasta löytyy maailman parhaimmistoon lukeutuvia huonekaluvalmistajia sekä -suunnittelijoita.

Skanno halusi tilat uniikista ja inspiroivasta ympäristöstä, joka mahdollistaa työskentelyn yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

– Haluamme luoda keskustan sykkeeseen paikan unelmoinnille, jonka keskiössä ovat laadukkaat designhuonekalut historiallisen arkkitehtuurin ympäröiminä. Olemme innoissamme, että alkukesästä pääsemme avaamaan ovet uudistuneeseen showroomiin ja esittelemään yli 40 merkin valikoimaamme, sanoo Skannon toimitusjohtaja Pirkko Tahkola.

Erottaja2 toimisto havainnekuva

 

Poikkeuksellinen rakennus tarjoaa käyttäjälähtöisiä tiloja

Erottaja2:een on rakennettu modernit standardit täyttäviä toimistoja rakennuksen historiaa ja arkkitehtonisia erityispiirteitä vaalien. Kiinteistössä on korkealuokkaisia toimistoja, joiden tilaratkaisuissa on panostettu erityisesti käyttäjälähtöisyyteen. Erottaja2 sopii erinomaisesti pääkonttorikäyttöön mutta myös pienemmille yrityksille.

– Tiloissa on vahvasti historiallisen rakennuksen tuntu, mutta ne on uudistettu taidokkaasti ja vanhaa vaalien. Tilat antavat erinomaiset edellytykset modernille työelämälle ja hybridityöskentelylle, sanoo liiketoimintajohtaja Elisa Loitto Trevianilta.

Erottaja2:ssa on erilaisia ja eri kokoisia tiloja, jotka mahdollistavat sekä tiiviin ryhmätyöskentelyn että keskittymistä vaativan työn rauhallisessa ympäristössä. Tilat taipuvat moneen käyttöön ja niiden toimintoja voi helposti muokata kalustuksella. Moderni talotekniikka luo edellytykset sille, että etätyötä tekevät saadaan sujuvasti mukaan kaikkeen työskentelyyn.

– Olemme toistuvasti olleet vaikuttuneita tavasta, jolla muun muassa Milan Design Weekillä moderni design sulautuu osaksi vanhoja palatseja ja haluammekin nyt tuoda palan tätä kokemusta myös Helsingin kaupunkikuvaan. Erottaja2 tilana mahdollistaa meille uudenlaisen, kodinomaisen showroom-konseptin luomisen, jossa laadukkaat tuotteet pääsevät oikeuksiinsa, Tahkola sanoo.

Erottaja2 ravintola

 

Rikastuttaa Helsingin keskustan ravintolatarjontaa

Helsingin Erottajalla sijaitsevaan kiinteistöön on tulossa myös laajaa ravintolatarjontaa. Katutasoon avattavat ravintolat palvelevat talossa työskenteleviä sekä rikastuttavat Helsingin sydämen ravintolatarjontaa.

Erottaja 2:n kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta. Erottajankadun puoleisen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Theodor Höijer, jonka käsialaa on myös Ateneumin taidemuseo. Uusrenessanssipalatsin ulkoseiniä peittävät massiiviset koristeet, ja kulmaerkkeriä kannattavat näyttävät atlantit eli mieshahmoiset kannattajapatsaat. Sisätilojen arvokkuutta korostavat lukemattomat yksityiskohdat, kuten freskot, kattoruusukkeet, holvikaaret, pilarit, jykevät pariovet sekä koristeelliset kakluunit.

Suomen valtion omistuksessa olleen rakennuksen osti vuonna 2018 yhdysvaltalainen BlackRock, joka on yksi johtavista varainhoitoyhtiöistä maailmassa. Kiinteistön kehittämisestä ja vuokrauksesta vastaa paikallisena kumppanina suomalainen Trevian Asset Management.

Havainnekuvat: Zoan 

Lisätietoja:

Helena Kangas
toimistojen vuokraus
Trevian
040 071 7698
helena.kangas@trevian.fi

Hanna Kääriäinen
markkinointipäällikkö
Skanno
050 4075 222
hanna.kaariainen@skanno.fi

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä lähes miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi

Skanno on vuonna 1946 perustettu designalan perheyritys, joka tarjoaa intohimoista muotoilua maailman parhaimmistoon kuuluvilta valmistajilta kuten Ligne Roset, Minotti ja B&B Italia. Skannon ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat auttavat löytämään asiakaskohteisiin sopivat ratkaisut sekä huonekalut, joiden korkea laatu kestää aikaa ja käyttöä. www.skanno.fi