11.08.2020 

/ Jaa

Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahasto osti Trevian Retail I -rahastolta liikekiinteistön Espoosta

Elite Alfred Bergin kiinteistörahasto Elite Finland Value Added Fund II Ky on hankkinut liikekiinteistön Espoon Friisilästä. Trevian vuokrasi osoitteessa Kuitinmäentie 27 sijaitsevan kiinteistön ennen kauppaa kokonaisuudessaan Secto Automotive Oy:lle.

”Olemme tyytyväisiä, että pystyimme viemään kaupan suunnitellusti maaliin kevään ja alkukesän poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Kohde täydentää hyvin rahaston sijoituskokonaisuutta ominaisuuksiensa ja sijaintinsa puolesta. Näemme eteläisessä Espoossa alueena vahvaa potentiaalia ja odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä toimintaansa jatkuvasti kehittävän vuokralaisen kanssa”, kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola Elite Alfred Bergiltä sanoo.

”Trevian Retail I -rahastossa vuodesta 2011 olleen Friisinkeskuksen myynti on rahaston strategian mukainen. Muitakin vuoden 2020 lopussa toimikautensa päättävän rahaston kohteita myydään aktiivisesti paraikaa”, toteaa Juha Rantonen Trevianista.

Elite Alfred Bergin juridisena neuvonantajana kaupassa toimi HPP Asianajotoimisto. Trevianin neuvonantajana toimi Cushman & Wakefield.

Lisätietoja:

Jaakko Ristola
Johtaja, kiinteistövarainhoito
Elite Alfred Berg
Puh. +358 40 820 1422
jaakko.ristola@eabgroup.fi

Juha Rantonen
Portfolio Manager
Trevian Asset Management Oy
Puh. +358 50 597 9414
juha.rantonen@trevian.fi

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Elite Alfred Berg on EAB-konsernin markkinointinimi. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on 88 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 20 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta yli 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Elite Alfred Bergin palveluihin osoitteessa: www.eabgroup.fi.

Elite Finland Value Added Fund II Ky on vuonna 2018 perustettu kiinteistökehitysrahasto, jokasijoittaa vuokrakassavirtaa ja merkittävää kehityspotentiaalia tarjoaviin kiinteistöihin kotimaisissa kasvukeskuksissa. Arvon luonti perustuu kiinteistöjen käyttötarkoitusten muutoksiin, vuokraukseen, kohteiden vuokrattavuuden parantamiseen ja laajennuksiin. Rahaston kiinteistösalkku on tällä hetkellä yhteensä 110 miljoonaa euroa, ja sen tavoitekoko on 230 miljoonaa euroa.