27.02.2017 

/ Jaa

eCraftin Espoon toimisto muutti uusiin tiloihin Säterinporttiin

eCraftin uusi toimitila kannustaa viihtymään työpaikalla vapaa-ajallakin

eCraftin Espoon toimisto muutti viikonlopun aikana uusiin tiloihin Säterinporttiin. Toimitila sijaitsee kehän varrella Leppävaarassa osoitteessa Linnoitustie 6B. Muuton myötä toimisto laajeni kahteen kerrokseen, joissa on monikäyttöisiä tiloja työskentelyyn.

Uudet toimistotilat ovat herättäneet työntekijöiden keskuudessa suurta innostusta, sillä ne tarjoavat entistä paremmat puitteet nykyaikaiselle työnteolle, jossa työntekijällä on vapaus valita hänelle itselleen parhaiten sopiva työskentelymuoto. Uudessa toimistossa onkin panostettu entistä vahvemmin niin tiimityöskentelyä kuin hiljaista työtä tukeviin tiloihin sekä lisätty sosiaalitilojen määrää. Itse toimitilojen lisäksi Säterinportissa panostetaan ennennäkemättömän paljon työntekijöiden viihtyvyyttä tukeviin palveluihin.

”eCraftilla vallitsee kulttuuri, jossa työntekijät viettävät paljon aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla, joten halusimme yrityksenä fasilitoida myös työajan ulkopuolisia aktiviteetteja entistä enemmän. Säterinporttiin on suunniteltu muun muassa Mukavuusalue-nimeä kantavat tilat, joissa työntekijät voivat rentoutua cross-trainingin, hieronnan, pelikonsoleiden, biljardin, pöytätenniksen tai kampaamopalveluiden parissa. Tällaiset tekijät painoivat paljon vaakakupissa kun harkitsimme eri toimitiloja. Myös työajat ovat meillä suhteellisen joustavat, joten toimitilan tulee palvella työntekijöiden tarpeita niin aamukuudelta kuin yhdeksältä illalla. Myös tämä on otettu hienosti Säterinportissa huomioon”, toteaa eCraftin toimitusjohtaja Ville Hemmilä.

Säterinportti mahdollistaa myös aiempaa suurempien asiakastapahtumien ja illanviettojen järjestämisen, sillä kiinteistö on varustettu suurella auditoriolla ja ravintolan Blue Lounge -tilalla, joka soveltuu etenkin rentoihin illanviettoihin ja tapahtumiin. Säterinporttia edustava Antti Venermo on iloinen voidessaan toivottaa eCraftin tervetulleeksi Säterinporttiin. ”Säterinportin toimitila- ja palvelukonsepti on suunniteltu juuri mm. eCraftin kaltaisille yrityksille. Oman alansa huippuyritys eCraft edustaa hyvin Säterinportin tulevaa yrityskantaa, joka koostuu pääosin korkeatasoista konsultointi- ja asiantuntijatyötä tekevistä, esim. teknologia- ja tekniikan alan yrityksistä.”

Ainutlaatuisen Mukavuusalueen lisäksi Säterinportissa panostetaan korkeatasoiseen ja monipuoliseen ravintolamaailmaan. Laadukkaasta ruokatarjonnasta vastaa mm. ravintola-alan moniosaajan Kim Heiniön Dylan Lepuski – lounasravintola, joka aloitti juuri toimintansa Säterinportissa. Ravintolassa tarjottava ruoka valmistetaan asiakkaiden hyvinvointia ajatellen paikan päällä tuoreista raaka-aineista, ilman eineksiä tai puolivalmisteita.

Säterinportin toimivat tilat ja uusi palvelukonsepti ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton. Tähän mennessä Säterinportin tiloista jo n. 10 000 neliötä on vuokrattu. ”Uusia Säterinporttiin muuttavia yrityksiä julkistetaan lähiaikoina. Säterinportin viidestä rakennuksesta kaksi on nyt lähes täyteen vuokrattu, ja suurimmasta osasta jäljellä olevia tiloja on menossa aktiivisia neuvotteluja. Säterinportin poikkeuksellisen suuri koko mahdollistaa kuitenkin vielä uusien yritysten mukaan ottamisen.”, Venermo sanoo.

”Odotelkaa tuparikutsuja pian”, Hemmilä huikkaa.

Yhteydenotot:
Ville Hemmilä
toimitusjohtaja, eCraft Oy Ab
ville.hemmilä@ecraft.com
0400 695 345

eCraftin Espoon toimiston uusi osoite: Säterinportti, Linnoitustie 6B, 02600 Espoo.
Puh. 020 759 8600
Email: info@ecraft.com

Lisätietoja Säterinportista:
www.säterinportti.fi
Trevian Asset Management Oy
antti.venermo@trevian.fi, 0