12.05.2021 

/ Jaa

Trevianin digitalisaatiokehityksestä vastaavaksi päälliköksi nimitetty Matti Tossavainen

Matti Tossavainen on nimitetty 12.4.2021 alkaen Trevian Asset Management Oy:n digitalisaatiosta vastaavaksi päälliköksi tittelinään Digital Transformation Manager. Tässä Trevianille uudessa roolissa Tossavaisen tehtävänä on Trevianin digitaalisten valmiuksien, liiketoiminnan digitaalisten prosessien ja digimarkkinoinnin kehittäminen.

Tossavaisella on taustallaan laaja kokemus markkinoinnin ja myynnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä erilaisten teknologiayhtiöiden palveluksessa (mm. Gasera Ltd, Spectral Engines Oy, Valtavalo Oy). Koulutukseltaan Tossavainen on liikuntatieteiden maisteri. Lisäksi hän on kouluttautunut mittavasti markkinoinnin, digitaalisen markkinoinnin sekä myynnin johtamiseen.

Matti Tossavainen

Roolissaan Trevianilla Tossavainen vastaa mm. yhtiön digitalisaation edistämisestä ja digitaalisten prosessien kehittämisestä. Uuden roolin kautta Trevian pyrkii kasvattamaan valmiuksiaan liiketoimintaprosessien automatisoinnissa sekä erilaisten datalähteiden hyödyntämisessä liiketoiminnan tavoitteellisuuden ja tuloksellisuuden mittaamisessa. Digitalisaation edistämisen kautta Trevian etsii myös uusia ratkaisuja tukea ja tehostaa ydinliiketoimintaa esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta entistä paremman asiakasarvon ja -kokemuksen tuottamiseksi. Tossavaisen vankka tausta tuo tiimiin digitalisaatiokokemusta, jonka avulla datan hallinta voidaan viedä pysyväksi osaksi pitkän tähtäimen liiketoimintasuunnitelmia.

”Datan hallinta on kiehtovaa mutta haasteellista. Yhtiön on tärkeä tunnistaa sille olennainen data ja hyödyntää sen tarjoamat mahdollisuudet – On hienoa olla rakentamassa Trevianille tähän valmiuksia. Rakennus- ja kiinteistöalalla tehdään nyt paljon strategista työtä digitalisaation edistämiseksi, esimerkiksi RAKLIlle se on yksi strateginen painopiste”, Tossavainen kuvailee.

Matti Tossavainen

Matti Tossavainen

+358 40 730 2172

matti.tossavainen@trevian.fi

Matti Tossavainen

Matti Tossavainen

+358 40 730 2172

matti.tossavainen@trevian.fi