04.07.2022 

/ Jaa

Agoren vastuullisuusraportti vuodelle 2021 on nyt julkaistu

Lataa raportti alta.

Tämä on Agoren ensimmäinen vastuullisuusraportti, joka on julkaistu 8.6.2022. Raportti kattaa Agoren vastullisuustulokset vuodelta 2021 ja kattaa kaikki Agoren hallinnoimat kiinteistöt. Tämä raportti noudattaa GRI raportoinnin periaatteita.

”Trevianilla haluamme omalta osaltamme huolehtia siitä, että tekomme ja toimintamme ovat vastuullisia ja että hallinoimaamme kiinteistövarallisuutta johdetaan priorisoimalla ilmastonmuutoksen hillitsemistä. Olemme iloisia, että olemme onnistuneet laskemaan Agoren hiilijalanjälkeä 53%. Myös lähes 60% kierrätysaste on positiivista, mutta aina on varaa parantaa. Tämä raportti käy läpi kattavasti vastuullisuuttamme ja konkreettisia keinoja sen saavuttamiseksi.”, kertoo Trevianin CFO Minna Jussila.

Agore ei ole listattu yhtiö eikä ilmoita taloudellista tulosta. Tämä raportti keskittyy vain ympäristön ja sosiaalisen vastuun näkökulmiin.

Raportti on saatavilla vain digitaalisessa muodossa.

Jos sinulla on raporttiin liittyen palautetta, kysymyksiä tai kommentteja, niin ota yhteyttä meihin sähköpostitse, info@trevian.fi

Lue raportin seitsemän ensimmäistä sivua ja lataa koko raportti alta:

Lisätietoja:

Jussi Raitaniemi

Jussi Raitaniemi

+358 50 343 8275

jussi.raitaniemi@trevian.fi

Jussi Raitaniemi

Jussi Raitaniemi

+358 50 343 8275

jussi.raitaniemi@trevian.fi