19.12.2022 

/ Jaa

Trevianin Satakielitalo Tapiolassa siirtyy Peabin ja Ålandsbankenin rahaston asuntokehityskohteeksi

Peab ja Ålandsbanken Asuntorahasto Erikoissijoitusrahasto ostavat Trevian Asset Managementilta ja muutamalta yksityiseltä sijoittajalta Tapiolassa sijaitsevan nk. Satakielitalon. Talo oli aiemmin osa Trevianin hallinnoimaa kiinteistösalkkua, josta Trevian kumppaneineen osti sen omistukseensa pari vuotta sitten. Uudet omistajat jatkavat alueen kehittämistä asuntokortteliksi Trevianin menestyksekkäästi ajaman kaavamuutoksen pohjalta.

Kaupan kohteena oleva Satakielitalo sijaitsee Espoon Tapiolassa Itätuulenkujalla, Ainoa kauppakeskuksen ja Tapiolan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Kohteen nykyinen toimistotalo puretaan ja sen tilalle rakennetaan usean asuintalon kortteli. Alueella on tuoreeltaan vahvistettu voimassa oleva asemakaava.

Satakielitalon tontti sai kuukausi sitten Espoon kaupungilta myönteisen päätöksen kaavamuutoksesta asuntokortteliksi, ja sen myötä alueen kehittäminen siirtyy Trevianilta uusien omistajien toteutukseen.

”On äärettömän hienoa, että usean vuoden kaavakehitys on saatu hyvään vaiheeseen ja paikalle nousee pian upeita asuintaloja. Olemme ylpeitä voidessamme olla vahvana toimijana mukana kaupunkien ja kaupunginosien kehittämisessä ja uudisasuntotuotannon mahdollistamisessa kaupunkikulttuurin keskeisillä ydinalueilla”, toteaa Kim Särs, Trevianin sijoitusjohtaja.


Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi


Lisätietoja:

Kim Särs

Kim Särs

+358 40 501 9981

kim.sars@trevian.fi

Kim Särs

Kim Särs

+358 40 501 9981

kim.sars@trevian.fi